Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 12

Kaune – kalėdinės muzikos koncertas su operos solistais E.Seiliumi, K.Zmailaite ir M.K. Čiurlionio kvartetu

Kauno menininkų namuose gruodžio 19 d., pirmadienį, 18 val. vyks kalėdinės muzikos koncertas „Kalėdų jausmu gyvenant“. Kalėdų jausmą savo muzika žadins: operos solistai Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius, taip pat M.K.Čiurlionio kvartetas, kuriame pirmuoju smuiku grieš Jonas Tankevičius, antruoju – Darius Dikšaitis, altu – Gediminas Daščinskas ir violončele – Saulius Lipčius.
Seilius_Zmailaite_Kvartetas
Seilius_Zmailaite_Kvartetas

Programoje skambės arijos iš J.S.Bacho „Kalėdinės oratorijos“ ir G.F.Hendelio „Mesijo“, A.Adamo „Kalėdinis himnas“, ištraukos iš operečių ir kita šventinė muzika.

Šv. Kalėdų muzika – tai sielos užuovėja, kur galima patirti taurius išgyvenimus, širdyje įžiebti jaukią, ramią ugnį, atgaivinti tikėjimą šviesa ir šiais jausmais apdovanoti šalia esantį. Laikas, kai galima atitrūkti nuo besisukančio kasdienybės rato ir nukreipti žvilgsnį aukštyn. Kai norisi būti geram ir dalintis gražiausiais jausmais.

„Kas žmones daro gerus? Meilė, pagarba viskam. Iš šių pradų, manau, atsiranda ir kitos vertybės. Ne veltui Šventajame Rašte parašyta: „Dievas yra meilė“. Meilės ir pagarbos niekada nebūna per daug. Ieškau meilės, stengiuosi ją dovanoti kitiems. Koncertuojantysis turi gerbti publiką ir su ja dalytis savo perteikiamais išgyvenimais“, – sako Edmundas Seilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius