Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 18

Kaune – karšti rokeriai iš Arkties

Šiandien Kauną sudrebins alternatyviuoju bei indie roku su pietietišku užsidegimu žongliruojanti grupė iš Suomijos „The Spyro“.
Praėjusiais metais su garsiu Suomijos prodiuseriu tris singlus įrašę rokeriai šią vasarą ketina išleisti savo debiutinį albumą.
Praėjusiais metais su garsiu Suomijos prodiuseriu tris singlus įrašę rokeriai šią vasarą ketina išleisti savo debiutinį albumą. / Organizatorių nuotr.

Į vieną grupę susibūrę prieš pora metų, penki muzikantai netruko išgarsėti giliomis sunkiosios muzikos tradicijomis garsėjančioje Suomijoje. Šią vasarą išsiruošę į turnė po šiaurės Europą bei Baltijos šalis, „The Spyro“ sugrįš į Suomiją, kur ketina įrašinėti savo debiutinį albumą.

Vilniuje jau kartą koncertavę rokeriai šio turo metu į savo žemėlapį įtraukė ir Kauną. „Reikia patikrinti, ar tikrai Lietuvoje roko gerbėjų yra tik sostinėje“, – juokavo grupės lyderis Ollis Pitkänenas.

Nors „The Spyro“ susikūrė pačioje Europos šiaurėje, arkties platumoje, scenoje jų koncertai tampa tikromis pietietiškos energijos dozėmis, primenančiomis karštutėlę pirtį.

„Jų dainos pilnos užkrečiančio ritmo ir adrenalino. Lengvai modernūs bei išdidžiai šviesūs – „The Spyro” tikrai įkvepia visus šokių aikštelėje ir užveda tikram siautuliui“, – tvirtino suomius šiandien priimsiančio muzikos klubo „Džem'Pub“ atstovas Giedrius Ibianskas.

Koncerto pradžia 22.22 val., bilieto kaina – 10 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius