Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 07

Kaune – ketvirtoji paramos neišnešiotiems naujagimiams akcija (nuotraukos)

Kaune gruodžio 7-10 dienomis ketvirtus metus vyks gerumo ir paramos neišnešiotiems naujagimiams akcija „Naujagimio gerovė – mūsų ateitis“, kurią rengia Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Neonotologijos klinika, Vilniaus kooperacijos kolegijos Kauno skyrius, Labdaros ir paramos fondas „Parama naujagimiui“ bendradarbiaudami su įvairiomis organizacijomis.
Kūdikis
Kūdikis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gerumo ir paramos akcija rengiama etapais. Visą lapkričio mėnesį studentai platino informaciją ir kvietimus, ragindami aktyviai prisidėti prie šios akcijos. Gruodžio pirmosiomis dienomis rengiama mugė Vilniaus kooperacijos kolegijoje, Kauno skyriuje, (Vytauto pr. 43) bei aukcionas. Šiemet mugė vyks gruodžio 7-10 dienomis. Joje visi norintys galės įsigyti kalėdinės atributikos, rankdarbių ir taip paremti gerumo akciją.

Aukcionas šiemet vyks gruodžio 9 dieną, 18 val., Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Didžiojoje auloje (Gimnazijos g. 7). Aukciono ir loterijos metu bus parduodami paveikslai, keramikos dirbiniai, ikonos ir kiti daiktai. Atvykusiųjų taip pat lauks VDU merginų kamerinis choras, poetė ir aktorė, Poezijos pavasario laureatė Daiva Čepauskaitė, muzikos mokyklos laureatai. Renginio vedėjai – Seimo narė Dalia Teišerskytė ir gydytojas neonatologas Audrius Mačiulevičius.

Gerumo ir paramos akcijos metu surinktos lėšos bus skiriamos medikų ir mažylių svajonės įgyvendinimui – funkcinės dvynių lovelės įsigijimui, kurioje gali tilpti ir trynukai. Statistika rodo, kad kasmet Lietuvoje pasaulį išvysta apie 2 tūkstančius mažylių, kuriems gyvybiškai reikalinga ypatinga tėvų meilė ir medikų globa bei priežiūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius