-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 17

Kaune – papildomos paskaitos apie interjero kūrimą

Didžiulio kauniečių dėmesio sulaukusios nemokamos paskaitos apie interjerą vėl sugrįžta. Lankytojų pageidavimu baldų prekybos centras „Plaza baldai“ ir „Senamiesčio klubo interjero mokykla“ ketina pakartoti paskaitas apie namų interjerą bei jo formavimą.
Miegamasis
Miegamasis / S. Žiūros BFL nuotr.

Pradedant šiuo šeštadieniu bus kartojamos nemokamos paskaitos apie miegamojo zoną bei apie kompozicijos principus interjere. Rudenį planuojama kartoti ir kitas patikusias paskaitas – apie svetainės zoną, vaikų kambarį bei interjero dekoravimą.

Pirmoji kartojamo ciklo paskaita bus skirta privačioms ir intymioms namų erdvėms – miegamiesiems. Atrodo, visi suprantame, kaip svarbu, kad mūsų miegamasis būtų jaukus ir mielas. Tačiau tik nedaugelis žinome, kaip jį tokiu paversti. Yra daugybė niuansų, kuriuos reikia žinoti ir suderinti kuriant miegamojo interjerą. Tai – ne tik sienų bei baldų spalvos, lovos dydis ar jos vieta kambaryje, bet ir erdvės vaikščiojimui, dekoras, kitų baldų modeliai bei išdėstymas ir daugybė kitų niuansų. Apie juos ir papasakos „Senamiesčio klubo interjero mokyklos“ dėstytojas Rimantas Giedraitis.

Pasak „Plaza baldai“ vystymo projektų vadovės Astos Martinonytės, vasario temos pasirinkimą padiktavo metų laikas – vasaris gali būti meilės mėnesiu.

„Taigi, vasario 20 dieną, 12 val., visi besidomintys namų interjero kūrimu turės galimybę išgirsti nemokamą paskaitą apie intymiausią, jaukiausią ir privačiausią namų zoną – miegamąjį. Jame praleidžiame bene trečdalį savo gyvenimo, todėl mums neturėtų būti vis vien, kur ir kokioje erdvėje jis praeina“, – sakė A.Martinonytė.

Kaip ir iki šiol, paskaita vyks „Plaza baldų“ prekybos centre (Taikos pr. 141, Kaune) įrengtoje bibliotekoje. Išankstinė registracija nebūtina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius