Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 23

Kaune - stalo tenisas po atviru dangumi

Rytoj į greta Lampėdžių ežero esančią aikštelę rinksis stalo teniso mėgėjai, kurie pirmą kartą šios sporto šakos istorijoje tarpusavyje rungsis po atviru dangumi.
Stalo teniso raketė
Stalo teniso raketė / „15min” nuotr.

„Niekada neteko girdėti, kad kažkas panašaus būtų vykę lauke. Kad tuo įsitikinčiau, išnagrinėjau ir stalo teniso enciklopediją. Galiausiai nutarėme padaryti tai, ko dar nebuvo“, – apie idėjos gimimą pasakojo viena iš varžybų organizatorių Neringa Valytė.

11 val. prasidėsiančiame vasaros čempionate vyks profesionalų turnyras bei mėgėjų varžybos. Pirmajame ketina dalyvauti šių metų Lietuvos stalo teniso čempionai Rūta Paškauskienė ir Kęstutis Žeimys bei kiti geriausi šalies sportininkai. Tuo tarpu mėgėjų varžybas paįvairins ir įvairios pramoginės rungtys prie stalo teniso stalų.

Kadangi čempionatas vyks po atviru dangumi, varžybų organizatoriai prisipažino itin atidžiai stebintys rytojaus orų prognozes. Tiesa, N.Valytė pabrėžė, jog kadangi čempionatas vyks lauke, stalo teniso dvikovos vyks bet kokiomis sąlygomis. „Labiausiai baiminamės lietaus, nes jis gali pakenkti stalams. Žaidėjams lietus, manau, nieko blogo“, – šyptelėjo mergina.

Į vasaros stalo teniso čempionatą jau yra užsiregistravę apie 70 dalyvių. Pasak N.Valytės, iš viso į varžybas turėtų atvykti per 100 žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius