Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 28

Kaune vykusį „3x3“ turnyrą laimėjo vilniečiai

Savaitgalį Kauno sporto halėje vykusiame jubiliejiniame – dešimtajame – krepšinio turnyre „3x3“ dalyvavo beveik 300 krepšinio mėgėjų. Trijose iš keturių grupių nugalėjo komandos iš Vilniaus.
Krepšinio turnyras sulaukė susidomėjimo
Krepšinio turnyras sulaukė susidomėjimo / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

„Mūsų lūkesčiai pasitvirtino 100 procentų: smagu, kad žmonės taip aktyviai dalyvauja tokiuose renginiuose, propoguoja sveiką gyvenimo būdą. Negaliu nepasidžiaugti ir pasitaikiusiu šiltu oru, kas irgi turėjo įtakos renginio sėkmei“, – sakė vienas iš renginio organizatorių „Sportuojanti Lietuva“ direktorius Arūnas Samochinas.

Šiais metais „3x3“ krepšinio turnyre dalyvavo beveik 300 krepšinio mėgėjų, iš kurių buvo sudarytos 73 komandos.

Krepšinio aikštelėje savo jėgas išbandė į 9 amžiaus grupes pasidaliję krepšininkai. Jauniausiųjų grupėje nugalėjo „Koldūnai“ iš Vilniaus, merginų grupėje – „Kaunietės“, šeimų grupėje – vilniečiai Braziuliai. Pagrindinis prizas – kelionė į „Lady Gaga“ koncertą Lenkijoje – atiteko vilniečių komandai „Free agents“, likusieji prizininkai apdovanoti taurėmis, medaliais bei rėmėjų dovanomis.

Pasak krepšinio turnyrą palaikančio Lietuvos krepšinio federacijos generalinio sekretoriaus M.Balčiūno, tokių sporto renginių pastaruoju metu gausėja.

„Tai lemia krepšinio populiarumas šalyje. Šių dienų sąlygos yra tam palankios, bei tuo pačiu tai yra socialinė funkcija“, - teigė M.Balčiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius