Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 04

Kauniečiai kviečiami paskanauti „Kalėdinės sriubos“

Sekmadienį į prekybos ir pramogų centrą „Akropolis“ skubančius kauniečius pasitiks malonūs sriubos kvapai. Nuo 14 val. prekybos centro prieigose vyks tradicinė akcija „Kalėdinė sriuba“.
Kalėdinė sriuba
Kalėdinė sriuba / Organizatorių nuotr.

Jos metu su kauniečiais bendraus ir sudalyvauti akcijoje kvies laikinojoje sostinėje gyvenantys dainininkai Linas Adomaitis ir Merūnas Vitulskis, savo programą dovanos vaikų kolektyvai „Saulės vaikai“ ir „Caca“.

Maltos ordino pagalbos tarnybos (MOPT) rengiama tradicinė „Kalėdinės sriubos“ akcija kviečia visus paaukoti vienišiems ir savimi negalintiems pasirūpinti seneliams. Prisidėti galima keliais būdais: pirmiausia – perkant akcijos vietose siūlomos sriubos, o taip pat skambinant trumpaisiais numeriais 1418 (2 Lt) ir 1419 (5 Lt). Visos akcijos metu surinktos aukos bus skiriamos MOPT projektui „Maistas ant ratų“. Jo nariai, savanoriai, 15-oje miestų kasdien išvežioja karštą maistas į namus sunkiai sergantiems, vienišiems ir skurdžiai gyvenantiems garbaus amžiaus žmonėms.

Nuo penktadienio akcija vyksta kituose Lietuvos miestuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius