Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 05

Kauniečiai kviečiami užsikrėsti savanorystės virusu

Šeštadienį Kaune vyks savanorystės idėjas skleidžianti akcija. VšĮ organizacija „Actio Catholica Patria“, dirbanti su jaunimu, skelbia savanorių dieną „Kauno mieste plintančią savanorių epidemiją“.
Akcijos savanoriai dalijo balionus
Gruodžio 5-ąją minima Tarptautinė savanorių už ekonominę ir socialinę plėtrą diena / Justo Grigaravičiaus/15min.lt nuotr.

Jos metu savanoriai kvies jaunus žmones užsikrėsti savanorystės idėjomis, daugiau sužinoti apie savanoriškos veiklos galimybes Lietuvoje ir užsienyje. Akcija prasidės vidurdienį: tuo metu nuo Šv. Mykolo arkangelo (Įgulos) bažnyčios savanorių eisena pajudės link Rotušės aikštės. 13 val. savanorystės virusas bus dalinamas Rotušės aikštėje: atėjusieji galės sužinoti viską apie savanorišką veiklą, taip pat sudalyvauti smagiose rungtyse. Rankas, kojas ir skrandžius šildys arbata ir saldainiai.

18 val. visi kviečiami rinktis į Vilniaus gatvėje 7 esantį Kauno arkivyskupijos jaunimo centrą, kur vyks jauki vakaronė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius