Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 19

Kauno „Akropolyje“ – latvių antplūdis

Kauno „Akropolis“ savaitgalį buvo pilnas latvių. Šeštadienį net septyni autobusai iš Latvijos sostinės Rygos sustojo Karmelitų aikštėje prie prekybos centro. 406 šalies šalies gyventojai, atvykę į ekskursiją po Kauną, užsuko ir į „Akropolį“.
Latvių autobusai
Latvių autobusai / Prekybos centro nuotr.

 „Latvijoje nėra analogiško prekybos ir pramogų centro, todėl nenuostabu, kad mūsų šalies gyventojus vilioja Kauno „Akropolis“. Be to, didelę reikšmę turi kainos. Pastebėjome, kad avalynės, drabužių parduotuvėse jos žemesnės 20–30 procentų nei Latvijoje. Gandas apie Kauno centrą greitai paplito po Rygą ir kelios kelionių agentūros pradėjo organizuoti į Kauną keliones“, – sakė autobusu į Kauno „Akropolį“ atvykusi Santa Zemitė iš Jūrmalos.

Rygietė Galina Ivanova, paklausta, kas pastūmėjo atvykti į Kauną, vienareikšmiškai pabrėžė, kad galimybė apsipirkti pigiau. „Latvijoje kainos išpūstos, Kaune jos tikrai mažesnės ir kelionės išlaidos lengvai apsiperka. Be to, senai norėjau aplankyti M.Čiurlionio muziejų. Taigi suderinau praktiškumą ir malonumą“, – teigė viešnia iš Latvijos.

„Mums malonu, kad Kauno „Akropolis“ buvo pastebėtas kitų šalių gyventojų. Tokio latvių antplūdžio dar nebuvo, tačiau kiek teko kalbėti su keliones iš Latvijos į Kauną organizuojančia agentūra, interesas labai didelis. Jie žada kiekvieną šeštadienį į Kauną siųsti 7 autobusus. Šiaip Kauno „Akropolyje“ dažnai vieši turistai iš Kaliningrado srities ir Lenkijos“, – tvirtino Kauno „Akropolio“ valdytojas Vladimiras Kononenka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius