Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 05

Kauno arenos statytojai pagaliau užsakė kėdes

Kauno Žalgirio areną statanti bendrovė „Vėtrūna“ susitarė su bendrove „Virklund Sport“ dėl JAV pagamintų kompanijos „Irwin Seating Company“ kėdžių tiekimo garantijų ir parafavo susitarimus. Kauno Žalgirio areną statanti bendrovė „Vėtrūna“ susitarė su bendrove „Virklund Sport“ dėl JAV pagamintų kompanijos „Irwin Seating Company“ kėdžių tiekimo garantijų ir parafavo susitarimus.
Vizitas arenoje
Vizitas arenoje / Aliaus Koroliovo nuotr.

Kauno miesto savivaldybės mero patarėjas Žalgirio arenos statybos klausimais Vygantas Gudėnas džiaugiasi, kad pagaliau baigėsi metus trukusios derybos. „Tikimės, kad kėdės areną pasieks laiku, o „Vėtrūna“ išlaikys viešųjų pirkimų konkurso sąlygų reikalavimus ir įrengs tokias kėdes, kokios numatytos techninėse sąlygose“, - sakė V. Gudėnas.

Jis pažymėjo, kad už kėdžių pristatymą ir jų sumontavimą yra atsakinga bendrovė „Vėtrūna", o ne Kauno miesto savivaldybė. Kėdės arenai jau yra užsakytos.

Praėjusį trečiadienį Kauno miesto savivaldybėje lankėsi bendrovės „Vėtrūna" generalinis direktorius Juozas Valužis ir Žalgirio arenos architektas Eugenijus Miliūnas. Susitikimo metu su meru A.Kupčinsku metu buvo aptarta statybos eiga ir kėdžių įsigijimo klausimas.

Žalgirio arenos statybos pabaigos terminai daugiau nebus keičiami. Tokią poziciją „Vėtrūnos" vadovams išsakė miesto meras Andrius Kupčinskas.

Anot mero, daugiau negali būti kalbų apie termino nukėlimą. „Nepaisant įžvelgiamos abipusės rangovo ir tiekėjo atsakomybės bei kaltės dėl kėdžių vėlavimo, rangovas privalo rasti sprendimus, o ne tikėtis savivaldybės supratimo, todėl daugiau tai nebus toleruojama. Kėdės turėjo būti užsakytos vakar ir rytojus mums jau nepriimtinas”, - sakė meras A. Kupčinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius