Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 23

Kauno autobusų ir troleibusų bendrovėms atidėtas paskolos mokėjimas

Sunkmečio prispaustos Kauno viešojo transporto bendrovės „Autrolis“ ir „Kauno autobusai“ sulaukė gerų žinių: Europos rekonstrukcijos ir plėtros bankas (ERPB) iki kitų metų birželio mėnesio atidėjo paskolos, už kurią buvo įsigyta naujų autobusų ir troleibusų, mokėjimą.
Kauno autobusas
Kauno autobusas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasak Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo Pauliaus Kero,  ERPB sutiko atidėti tris ketvirtines įmokas: kiekviena jų yra po 294 tūkst. eurų.

„Nesumokėtos įmokos bus išdėstytos lygiomis dalimis vėlesniam mokėjimo laikotarpiui. Įmonėms per ateinančius 12 mėnesių, pradedant nuo šiandienos, nereikės sumokėti po 3 mln. litų. Tai didelė paspirtis šios bendrovėms“,  – sakė P.Keras.

2006 metais ERPB dešimčiai metų suteikė 10 mln. eurų paskolą, už kurią buvo nupirkti 55 nauji autobusai „Solaris Urbino 12“. 2007 metais už 15 mln. eurų paskolą buvo nupirkti 42 nauji troleibusai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius