Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 07

Kauno baikeriai atidarė sezoną

Šeštadienį Kauno senamiestis aidėjo ne tik muzikos garsais. Vidurdienį Gatvės muzikos dienos dalyvių melodijas trumpam nustelbė motociklų riaumojimas – miesto baikeriai su savo plieniniais žirgais atvyko į Kauno arkikatedrą baziliką, kur buvo aukojamos Šv. Mišios, skirtos baikeriams.
Pirmoji stotelė - Kauno arkikatedra bazilika, kurioje vyko specialios Šv. Mišios baikeriams
Pirmoji stotelė - Kauno arkikatedra bazilika, kurioje vyko specialios Šv. Mišios baikeriams / Raimondos Mikalčiūtės/15min.lt nuotr.

„Skelbiame savo sezono atidarymą. Pirmiausia pasimelsime, o paskui važiuosime pasveikinti žurnalistų su jų profesine švente. Tuomet pasivažinėsime miesto gatvėmis, o švęsime įprastoje vietoje – restorane „Svarstyklės“, – sezono atidarymo programą pristatė vienas iš šventės rengėjų Julius Urbaitis.

Tiesa, kai kurie motociklininkai nebuvo nusiteikę melstis. Sportinių motociklų savininkai vietoje pamaldų pasirinko pasisėdėjimą pamėgtoje Senamiesčio kavinėje.

„Mes į Mišias einam kiekvieną sekmadienį, todėl dabar verčiau jau pasėdėsime čia. Kavinė „Pas Stanley“ yra mūsų vieta. Čia dažnai renkamės“, – sakė vienas iš „britvininkų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius