Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 16

Kauno jaunieji sportininkai vėl dalyvaus tarptautinėse vaikų žaidynėse

Birželio 27 – liepos 4 dienomis Manamoje (Bahreino Karalystė) vyks pasaulio miestų Tarptautinės vaikų žaidynės, kurios yra globojamos Tarptautinio olimpinio komiteto ir prilyginamos pasaulio vaikų olimpiadai. Į žaidynės yra pakviestas ir Kauno miestas.
Bronzą pelniusios Kauno krepšininkės.
Iš ankstesnių vaikų žaidynių kauniečiai grįžo su įvairiais apdvanojimais. Nuotraukoje - bronzą pelniusios Kauno krepšininkės. / M.Pancerio nuotr.

Kauno miesto atstovai žaidynėse dalyvauja kasmet nuo 2004 metų ir kasmet jose iškovoja įvairių medalių.

Kartu su mažaisiais sportininkais vyks ir Kauno miesto savivaldybės deleguoti atstovai. Kolegijos nariai trečiadienį pritarė, kad į žaidynes važiuotų vyriausiasis delegacijos treneris, Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Albinas Grabnickas, Tarptautinių ryšių ir protokolo skyriaus vedėjo pavaduotoja Lina Duobaitė, kuri dirbs ir vertėja, taip pat Miesto tarybos narė Gintarė Skaistė bei administracijos direktoriaus pavaduotojas Zenonas Abramavičius.

Tarptautinės vaikų žaidynės yra rengiamos nuo 1968 metų. Pirmosios žaidynės vyko Celje mieste (Slovėnija) ir dalyvavo 9 valstybių sportininkai. Žaidynių tikslas – įgalinti, vystyti ir skatinti įvairių šalių jaunųjų sportininkų susitikimą, savitarpio supratimą ir draugystę, tuo įgyvendinant Olimpinę idėją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius