Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 09

Kauno klinikinė ligoninė pagaliau sulauks vadovo

Trečiadienį, birželio 8 dieną paskelbtas Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Antano Navakausko įsakymas surengti konkursą Kauno klinikinės ligoninės vadovo pareigoms užimti.
Konkursas Kauno klinikinės ligoninės vadovo pareigoms užimti atnaujintas.
Konkursas Kauno klinikinės ligoninės vadovo pareigoms užimti atnaujintas. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gydymo įstaigos, kurią sudaro sujungtos Kauno Raudonojo Kryžiaus ir 2-oji klinikinė ligoninės, direktorius konkurso būdu turėjo būti renkamas jau šių metų kovo 28 dieną. Tačiau konkursas buvo atidėtas savaitei, bet ir tada  neįvyko: keli kandidatai pasiskundė, esą buvo padaryta procedūrinių pažeidimų.

Dokumentus konkursui buvo pateikę net 7 kandidatai. Tarp jų – prieštaringai vertinamas buvęs Kauno 2-osios klinikinės ligoninės direktoriaus pareigų atleistas Tautvydas Jankauskas ir jį teisiniais klausimais konsultavęs, aštuoniose darbovietėse dirbęs medikas ir teisininkas Darius Petraitis.

Kandidatavo ir  Kauno 2-osios klinikinės ligoninės direktoriaus pavaduotoja medicinai Rita Banevičienė. T.Jankauskas ją buvo atleidęs iš darbo, tačiau vėliau teismas atleidimą iš darbo pripažino neteisėtu ir priteisė R.Banevičienei kompensaciją.

Gegužės viduryje naujoji Kauno administracija konkursą nutraukė. Dabar jis vėl skelbiamas, birželio 16 dieną miesto tarybos posėdis turės patvirtinti konkurso komisiją.

„Darysime viską, kad konkursas vyktų skaidriai, būtų kruopščiai laikomasi visų teisinių procedūrų“, – pažadėjo Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius A.Navakauskas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius