Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 03

Kauno mažasis teatras į spektaklius vilioja nuolaidomis

Kauno mažasis teatras skelbia akciją, kurios metu – gegužės 3-8 dienomis – bilietams į šio teatro gegužės mėnesį rodomus spektaklius teatro kasoje bus taikoma 30 procentų nuolaida.
Akimirka iš spektaklio „Mylimiausi“
Akimirka iš spektaklio „Mylimiausi“ / Kauno mažojo teatro nuotr.

Su patrauklia nuolaida bus galima pasižiūrėti režisieriaus Vytauto Balsio premjerą Laura de Weck „Mylimiausi“, kurios herojai šiandieninis jaunimas - studijuojantis, ieškantis prasmės, siekiantis įgyvendinti savo svajones ir vizijas, patikintys savo jausmus, emocijas, meilės prisipažinimus šiuolaikinei technologijai. Tai SMS karta, statanti savo ekrano bažnyčią. SMS žinutės – jų maldos, rūpesčiai, iliuzijos ir troškimai. Virtualios realybės ir rūsčios gyvenimo tikrovės konfliktas.

Gegužės 8 dieną teatras pakvies į dramaturgės ir režisierės Agnės Dilytės pasaką suaugusiems „Lauros kosmosas“, kurioje analizuojamas šiuolaikinės moters vidinis pasaulis, jos jausmai ir tikrieji sielos poreikiai, troškimas išsaugoti savas vertybes, nepasiduoti laikmečio diktuojamoms taisyklėms, jos maištas prieš žiniasklaidos, TV, pop kultūros formuojamą vartotojišką ir tolydžio vulgarėjantį požiūrį į moteriškumą, seksualumą, intymumą, prieš grožio kultą ir karjerizmą.

Gegužės 13 dieną bus rodoma šmaikščioji komedija „Mokėk-duosiu“ pagal jaunos dramaturgės Gitanos Gugevičiūtės pjesę „Labas gyvenimas“, nagrinėjančią vyro ir moters santykius, gvildenančią amžiną klausimą, kuris yra aukščiau.

Žiūrovai turės galimybę gegužės 14 dieną pamatyti skandalingiausią teatro spektaklį „Katytė P.“ pagal E.Ensler pjesę „Vaginos monologai“, kuri provokuos netikėtu atvirumu.

Gegužės 23 dieną sekmadienį pakviesime į spektaklį mažiausiems teatro mylėtojams „Sidabrinis fėjos šaukštelis“, kuriame pasakojama apie pačią mažiausią, gražiausią ir smagiausią fėją visoje fėjų karalystėje, kuri gali sau leisti nerūpestingai praknarkti nuobodžias burtų pamokas mokykloje, įvairiausių gerų darbų pratybas, ir šokti, šokti ir dar kartą šokti fėjų hip hopą, kol nesuplėšys šešiolikos porų batelių..

Gegužės 29 dieną pamatysite V.Balsio tragikomediją „Žmogus medyje“, kurioje pasakojama trijų personažų gyvenimo istorija, kupina ištikimybės priesaikų ir jų laužymo, šmaikščių apibendrinimų, netikėtų veiksmo vingių bei tragikomiškų situacijų. 

Bilietus su akcijos metu galiojančiomis nuolaidomis galima įsigyti tik teatro kasoje gegužės 3-8 dienomis kasos darbo metu: III-V - 15-19 val., VI - 15-18 val. arba užsirezervuoti tel. 8-37-408470, 226090.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius