-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 03

Kauno naktinis gyvenimas žada naujienų

Po vasaros linksmybių muzikos festivaliuose, laikas grįžti į miestą. Tačiau kauniečių pasiilgę barai ir klubai neleis liūdėti dėl prabėgusios vasaros. Galbūt ne visos mylimos vietos vėl atvers duris, bet ištvermingiausieji jau pasiruošė naujam rudens sezonui. „15min“ apžvelgia, ką Kaune žada naktinio gyvenimo dirigentai savo lankytojams.
„Pop Star Bar“ rudens sezoną pasitinka atnaujintu interjeru, meniu ir nauju darbo grafiku.
„Pop Star Bar“ rudens sezoną pasitinka atnaujintu interjeru, meniu ir nauju darbo grafiku. / Klubo nuotr.

Šiemet antrąjį gimtadienį švęsiantis kokteilių ir šokių muzikos baras „Pop Star Bar“ rudens sezoną pasitinka atnaujintu interjeru, meniu ir nauju darbo grafiku.

„Bare įtaisytos naujosios LED apšvietimo technologijos lankytojus vilios paragauti skaniųjų „Pop Star Bar“ kokteilių, kurie dabar yra pilami į 650 ml taures“, – viliojančiu pasiūlymų pasidalino vienas iš baro savininkų Lauris Lee. Didesnius kokteilius lydės ilgesnis darbo grafikas: nuo rugsėjo „Pop Star Bar“ dirbs keturias dienas per savaitę.

Tarsi draugiškai su „Pop Star Bar“ konkuruojantis kokteilių baras „BarBar‘a“ nuo rudens taip pat dirbs keturias dienas per savaitę.

Klubų nuotr./Lauris Lee ir Karalius (Pop Star Bar)
Klubų nuotr./Lauris Lee ir Karalius (Pop Star Bar)

Klubinėtojams patogesnį darbo grafiką pristato ir muzikos klubas „Džem'pub“. Pasak klubo projektų vadovo Giedriaus Ibiansko, rudenį paprastomis darbo dienomis baras dirbs iki 3 val., o savaitgaliais – iki 4 val. ryto.

Programoje – nauji ir jau pamėgti vakarėliai

„Pop Star Bar“ savaitės linksmybes pradės trečiadieniais su vasarą startavusiu vakarėliu ,,Vidurio savaitės revoliucija“, kurios metu gros hip hop muzika. Ketvirtadieniais – sezono naujiena, radijo hitų vakarėliai ,,College 49“. „Pavadinimą būtų galima šifruoti kaip top 40 radijo hitų ir 9 litai visiems kokteiliams“, – sakė L.Lee. Savaitgaliais lankytojus baras vilios populiariomis renginių serijomis „Dusty Groove“, ,,Playboy Party“ ir „Facebook party“ bei vakarėliais su pamėgtais baro rezidentais: RyRalio DJs, ZIP FM Radistais, Rimau Šapausku, Power Hit Radio laidų vedėja Raminta Vyšniauskaite. Taip pat išliks vakarėliai, skirti 8-tojo ir 9-tojo dešimtmečio muzikai ,,Playing 80s & 90s“ ir disko hitų renginiai „We Love Disco“.

Be to, L.Lee žadėjo, jog baro lankytojai turės galimybę išgirsti jau pamėgtus ir dar nematytus svečius iš užsienio, tarp kurių bus įrašų kompanijų Defected bei MN2S atstovai.

„Barbar‘a“ trečiadieniais savo lankytojus kvies šokti pagal populiarią šių dienų šokių muziką, o ketvirtadienį bare skambės r‘n‘b ir hip hop ritmai su Black B.

„Penktadienį ir šeštadienį „Barbar‘oje“ lankysis įvairūs Lietuvos bei užsienio didžėjai ir dainininkai. Taip pat vyks tradiciniai vakarėliai su baro rezidentais DJ Shot ir Acmo bei vakarėlių serija „Diskoteka“, – sakė baro atstovas Marijus Jackauskas, nepanoręs išduoti visų staigmenų.„Kadangi kokteilių baras „Barbar‘a“ orientuojasi į 21–35 metų lankytojus, naujame sezone netrūks vakarėlių tiek mėgstantiems pašokti pagal ritmingą muziką, tiek tiems, kurie mėgsta padainuoti kartu su Kastyčiu Kerbedžiu“, – sakė jis.

Klubų nuotr./Vakarėlis „BarBar‘oje“
Klubų nuotr./Vakarėlis „BarBar‘oje“

Naują sezoną „BarBar‘a“ pradės rugsėjo 10 dieną su šūkiu „Nebevaržom savęs!“. Audringo atidarymo svečiai – grupė „InCulto“.

Šokiai Latino ritmu

„Latino baras“ atstovai pasakojo, jog klubo renginių specifika išlieka panaši kaip ir pernai. Nuo rudens bare gros visų lankytojų jau mėgiamas DJ Salsa Groover bei atlikėjas iš Venesuelos DJ Carlos Rosas, kuris yra ne tik egzotiškos išvaizdos, bet ir puikiai groja perkusijomis. Taip pat kiekvieną dieną vyks tradiciniai salsa pamokų vakarai, per kuriuos svečiai turės galimybę pasimokyti romantiško šokio bachata subtilybių. Be to, rudenį klube vėl veiks du barai ir dvi skirtingos salės. Vienoje jų svečiai galės stebėti įvairias programas ir šokti šokių aikštelėje, o kitoje – ramiai pasisėdėti ir išgerti įvairių egzotinių kokteilių. „Gruodžio mėnesį „Latino baras“ švęs ketvirtą gimtadienį, kuriam ruošiama įspūdinga programa“, – žadėjo baro atstovai.

Gyva muzika ir dėmesys sportui

„Džem‘pub“ projektų vadovas G.Ibianskas užsiminė, jog be jau žinomų karaokės vakarų antradieniais, akustinių vakarų ketvirtadieniais bei koncertų penktadieniais, nuo rudens bare atsiras ir naujų projektų.

„Nuo rugsėjo vidurio šeštadieniais startuos akustinio garso vakarai „Džem'pub Unplugge“, o trečiadieniais bare svečiuosis įvairūs didžėjai, tačiau „Džem‘pub“ niekas negros elektroninės muzikos“, – patikino pašnekovas. Lankytojų ausis džiugins reggae, jazz ar rock‘n‘roll melodijos. „Taip pat nepamiršime ir sporto mėgėjų, kuriems esame paruošę du didelius ekranus stebėti pasaulio krepšinio čempionatą ar futbolo varžybų transliacijas“, – sakė G.Ibianskas. Be to, „Džem‘pub“ planuoja kiekvieną mėnesį pasikviesti bent po vieną žinomą grupę, kaip pavyzdžiui, Requiem ir ŽAS.

Baro nuotr./B.O.
Baro nuotr./B.O.

Sporto aistruolių nepamirš ir baras „BlueOrange“, žinomas kaip B.O. ar „Boškė“. Per didelius ekranus bus rodomos svarbiausios krepšinio ir futbolo rungtynes. Su šūkiu ,,Padeda mokytis!“ naują sezoną pradedantis baras išskirtinį dėmesį ketina rodyti studentams. Planuojama, kad B.O. atsiras spaudos kampelis, kuriame bus naujausi laikraščiai bei studentiški leidiniai, prie kavos puodelio lankytojai galės naudotis nemokamu bevieliu internetu.

„Bare bus galima įgyti šiek tiek žinių ir dar smagiau praleisti laiką. Taip pat kviesime paragauti skaniausių „BlueOrange“ rudens naujienų: sezoninio alus „BO Autumn“ bei naujo pyrago“, – sakė B.O. vadybininkas Žilvinas Kuprėnas.

Sezono atidarymas bare – jau rugsėjo 3-iąją. Vakaro programoje – renginys „School Bus“, kuriame dalyvauja DJ Moodbase (ZIP FM / Technical Break), Sonik, CoFee.

Netrūks alternatyvių vakarėlių

Vasarą neveikusio klubo „Ups“ atidarymo perspektyvos gana miglotos. Šiuo metu „Ups“ atstovai prisijungė prie Street Up, Groove ir Tribe komandų ir kartu sukūrė naują projektą „Good Things“. Nors pastovios vietos savo vakarėliams ši komanda dar neturi, tačiau planuose – įvairaus muzikinio spektro renginių serijos bei pirmasis „Good Things“ vakarėlis, skirtas 10-ojo deš. rave muzikos judėjimui. Rugsėjo 3 dieną „Good Things“ pakvies kauniečius į pirmąją rave pamoką „Kauno Jazz“ palėpėje.

Klubų nuotr./„BarBar‘a“
Klubų nuotr./„BarBar‘a“

„Naujai suburtas „Good Things promotion“ mokytojų komitetas pristatys jums iš juostų grosiantį Sagą, Janą ir jo boombox‘ą, senojo house kompiliaciją paruošusį Genį ir Kauno underground krikštatėvį Erichą“, – užsukti kvietė komandos nariai.

Be to, šį rudenį Kaune vyks jau pamėgti vakarėliai „Prisukamas abrikosas“ bei „Tardymai“, kuriuos organizuoja „Kaunas Urban beats“ (K.U.B.) komanda.   Rugsėjo 10 dieną Kauno „Žalgirio“ jachtklube vyks jų rengiamas vakarėlis „Supadevynios. Marios“, kuriame gros K.U.B. nariai, Benua (Happyendless ), Martin Virgin (Love In Slow Motion), „Antis“, „Skamp“ bei daugelis kitų atlikėjų.

Kainos nesikandžios

Kaune veikiančių klubų ir barų savininkai žada neskriausti savo lankytojų, todėl vakarėlių kainos išliks tokios pačios, kaip praėjusį sezoną. „Pop Star Bar“ ir „Barbar‘oje“ darbo dienomis įėjimas bus nemokamas, o savaitgalį – 10–20 Lt. Įėjimas į „Latino barą“ iki 23 val. su „Facebook“ registracija bus nemokamas, o nuo 23 val. žmonėms, užsiregistravusiems „Facebook“, bilietas kainuos 10 Lt., kitiems – 20 Lt. „BlueOrange“ bare, kaip įprasta, įėjimo kaina bus bokalas naujo alaus „BO Autumn“. „K.U.B.“ bei „Good things“ komandų organizuojamų vakarėlių kainos svyruos nuo 15 iki 20 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius