Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 07

„Kauno naktys“ subūrė tūkstančius (nuotraukos)

Nors naktį iš šeštadienio į sekmadienį vykusių „Kauno naktų“ metu nebuvo išvengta įvairių nesklandumų, organizatoriai visiems įrodė, jog net ir su itin menku biudžetu galima surengti didžiulio dėmesio sulaukusį renginį.
Laisvės alėja
Laisvės alėja / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nuo pat šeštadienio 20 val. Laisvės alėją ir miesto senamiestį užplūdo minios kauniečių, atvykusių į pirmą kartą organizuotą renginį „Kauno naktys: ekologija ir kultūra nuo sutemų iki aušros“. Nors renginio pradžioje iš dangaus pylė stiprokas lietus, įvairiose Kauno centro vietose susirinkę miestiečiai stebėjo, klausėsi ir patys dalyvavo muzikos, šokių, sporto, kino bei šviesos meno projektuose.

„Viskuo labai džiaugiuosi, nes iš pradžių atrodė, jog už tokius pinigus padaryti renginį yra neįmanoma“, – teigė vienas renginio organizatorių Henrikas Kupcikevičius, atskleidęs, jog „Kauno naktų“ biudžetą sudarė 5900 Lt.

Pasak H.Kupcikevičiaus, iki 6 val. ryto vykusiame renginyje galėjo apsilankyti daugiau nei 10 tūkst. žmonių. Kalbėdamas apie nesklandumus, pašnekovas pripažino, jog į Kauną neatvyko dalis savo pasirodymus žadėjusių surengti atlikėjų.

„Visame centre nesimatė nei vieno apsaugos darbuotojo ar policininko. Kadangi renginyje buvo daug girtų, agresyviai nusiteikusių jaunuolių, aš, kaip ir daugelis, jaučiausi tikrai nesaugiai. Pavyzdžiui, krepšinio turnyro metu du jaunuoliai, rankose laikę nugertą degtinės butelį, iš žaidėjų pradėjo atiminėti kamuolius, ėmė juos stumdyti. Be to, visoje Laisvės alėjoje nebuvo nei vieno viešo tualeto“, – renginio trūkumus vardino „Kauno naktis“ kartu su žmona aplankęs Donatas P.

H.Kupcikevičius pripažino, jog su renginio apsauga buvo nesklandumų, tačiau dėl to kaltino organizatorius apvylusią Šaulių sąjungą. „Šaulių sąjunga mums buvo pažadėjusi skirti 20 savanorių. Galbūt jie pabijojo lietaus ar dar ko nors“, – svarstė pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius