Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 29

Kauno oro uoste pradėjo veikti rajono turizmo informacijos centras

Kauno oro uoste atidarytas Kauno rajono turizmo informacijos centro (TIC) skyrius. Jame teikiama informacija apie lankytinas vietas, apsigyvenimo ir laisvalaikio praleidimo galimybes, galima įsigyti šio krašto menininkų ir tautodailininkų suvenyrų su Kauno rajono simbolika.
Kauno rajono TIC
Kauno rajono TIC / KRS nuotr.

Atvykstančių turistų dėmesį iškart patraukia didžiulė šviesdėžė – Kauno rajono žemėlapis, kuriame pažymėtos lankytinos rajono vietos  –  keliautojams bus lengviau planuoti savo kelionės maršrutą.

Oro uostas TIC skyriui įkurti pasirinktas  neatsitiktinai.  Karmėlava – daugiausia turistų sulaukianti  rajono dalis. Kauno oro uosto duomenimis, keliautojų srautas kasmet vis auga. Ypatingo turistų antplūdžio tikimasi sulaukti prasidėjus Europos krepšinio čempionatui.

Turizmo informacija apie Kauno rajoną itin aktuali ir grįžtančioms į Lietuvą poilsiui emigrantų šeimoms,  atvykstantiems Lietuvon  į ilgesnes komandiruotes užsienio piliečiams, turistams, planuojantiems išsamiau susipažinti su šiuo kraštu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius