-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 07 31

Kauno politiko sūnus dėl drausminių nuobaudų bus atleidžiamas iš posto savivaldybėje

Kauno miesto tarybos nario Kazimiero Nausėdos sūnus Vytautas kitą savaitę sulauks atleidimo lapelio ir turės palikti Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiojo specialisto postą.

Tai patvirtino savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis. Jo teigimu, V.Nausėda atleidžiamas, nes susikaupė daugybė drausminių nuobaudų, rašo „Kauno diena“.

„Sprendimas dėl V.Nausėdos atleidimo yra priimtas, tačiau iki penktadienio jis turi nedarbingumo lapelį, tad kol kas esame priversti palaukti. Jei neklystu, V.Nausėda turi kokias keturias drausmines nuobaudas“, – teigė jis.

Kauno miesto tarybos nario sūnus buvo atsakingas ir už vairuotojų, duobėse sulaužiusių automobilius, skundus, į kuriuos jis neatsakydavo.

„Pagrindinė V.Nausėdos atleidimo priežastis – laiku neatliktas darbas. Jis praleisdavo visus terminus, iki kada reikėdavo atlyginti žalą vairuotojams. Jis buvo atsakingas ir už leidimų išdavimą didesnių gabaritų sunkiasvorėms mašinoms pervažiuoti per miestą. Įmonės laukdavo po kelias paras su pakrautomis mašinomis, o jis leidimo neišduodavo. Dėl to savivaldybę užplūsdavo skundai ir pikti skambučiai“, – pasakojo D.Ratkelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius