Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 01

Kauno rajonas gavo dar vieną mokyklinį autobusą

2010–2011 mokslo metais iš Švietimo ir mokslo ministerijos gautas dar vienas mokyklinis autobusas, kuris pavėžės Babtų gimnazijoje besimokančius mokinius iš Sitkūnų, Sausynės, Muniškių ir Juodonių kaimų, pakeliui pavėžėjant ir Sitkūnų mokyklos-darželio mokinius. Taip bus sudarytos šių kaimų mokiniams palankesnės sąlygos pasiekti ne tik mokyklas, bet ir dalyvauti neformaliojo ugdymo veikloje.
Mokyklinis autobusas
Mokyklinis autobusas / BFL/Sauliaus Žiūros nuotr.

Iki šiol Kauno rajonas turėjo 18 geltonųjų autobusiukų, kuriais kasdien į ir iš mokyklos būdavo pavėžėjami per 800 moksleivių.

Kauno rajono savivaldybės administracija gavo Kauno rajono Panevėžiuko bendruomenės ir Panevėžiuko pagrindinės mokyklos prašymą išnagrinėti galimybę koreguoti vietinio (priemiestinio) reguliaraus susisiekimo 100-ojo autobuso maršrutą Babtai–Labūnava–Vandžiogala–Babtai ir užsukti į Vosiškių, Piepalių kaimus ir atvežti mokinius į Panevėžiuko pagrindinę mokyklą. Šiuo maršrutu į mokyklą būtų patogu atvykti ir Vareikonių, Kaniūkų vaikams, tai pakoreguotu maršrutu važiuotų apie 20 vaikų.

Taip pat gautas Babtų mokyklos-darželio prašymas koreguoti vietinio (priemiestinio) reguliaraus susisiekimo 100-ojo autobuso maršrutą Babtai–Labūnava–Vandžiogala–Babtai ir užsukti į Pagynę. Į šią mokyklą nuo rugsėjo 1 dienos važiuos 16 pradinių klasių mokinių. Rugpjūčio 26 dienos Tarybos posėdyje šie maršrutai pripažinti visuomenei būtinais. Vietinio (priemiestinio) reguliaraus susisiekimo autobusais kasdien į ir iš mokyklos važiuoja apie 3400 moksleivių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius