Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 14

„Kauno švara“ pasiryžusi dar sumažinti išlaidas

Bendrovė „Kauno švara“ mažins išlaidas. Planuojama, kad, palyginus su 2008 metais, jos bus mažesnės beveik 1,313 mln. Lt.
„Kauno švara“
"Kauno švara". / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Bendrovės pranešime teigiama, kad nuo birželio 1 dienos „Kauno švaros“ valdyba 25 proc. sumažino vadovų – generalinio direktoriaus, rinkodaros direktoriaus, technikos direktoriaus, gamybos direktoriaus ir vyriausiojo finansininko – atlyginimus Nepaisant to, liepos mėnesį teko atleisti 45 darbuotojus.

Optimizuojant komunalinių atliekų ir antrinių žaliavų surinkimo transporto logistiką, įdiegta navigacinė ir kuro kontrolės sistema. Šiuo metu diegiama elektroninė sutarčių ir sąskaitų už paslaugas sistema. Taip pat buvo atliktos papildomos pagrindinių tiekėjų apklausos dėl galimybių sumažinti kainas.

Pasak „Kauno švaros“ atstovų, dar labiau mažinti išlaidas bus siekiama taupant energetinius išteklius, ekonomiškesnę techniką, taip pat planuojama sumažinti darbuotojų naudojamų mobilaus ryšio telefonų limitus. Vadovai neatmeta, kad teks peržiūrėti esamą darbuotojų etatų skaičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius