Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 12

Kauno vaikų namus jau aplankė Kalėdų dovanos

Vienas svarbiausių Kalėdų simbolių, kuriuos visi mename iš savo vaikystės – šventinės eglutės, po kuriomis Kalėdų senis, o, galbūt, ir tėvai, palikdavo bent po mažą dovanėlę. Kad švenčių metu Vilijampolės socialinės globos namai neliktų be svarbiausio akcento – eglutės – tuo pasirūpino kosmetikos tinklo „Drogas“ darbuotojai, į pagalbą pasitelkę Kauno Miesto ledi.
Kalėdų Senelis Joulupukis
Kalėdų Senelis / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Kalėdos – metas, kai norisi dalintis nors trupučiu šilumos, ypač su tais, kam likimas nepašykštėjo skaudžių išgyvenimų. Būtent todėl, tęsdami tradiciją, jau kelintą kartą, per įvairias šventes „Drogas“ darbuotojai su dovanomis lanko vaikų namus. Šį kartą – nešini kalėdinėmis eglutėmis, jų žaisliukais ir saldumynais“, – sako „Drogas“ vadovė Daina Žymantė.

Kartu su kosmetikos tinklo darbuotojais vaikų namuose apsilankiusi Kauno „Miesto ledi“ titulo laimėtoja Jurgita Bražionytė sakė, kad nors vaikų namuose lankėsi ir pirmą kartą, tačiau jei tik turės progą – būtinai tai darys dažniau.

„Drogas“ darbuotojai Vilijampolės socialinės globos namuose lankosi jau ne pirmą kartą. Šiemet, birželio 1-ąją, Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga čia gyvenančioms mergaitėms buvo įteikta įvairiausių dovanėlių grožiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius