Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 19

Kauno vicemeras S.Buškevičius įkaušusiems savivaldybės lankytojams kvies policiją

Sveiku gyvenimo būdu garsėjantis Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius kyla į kovą su apgirtusiais miesto savivaldybės lankytojais.
Stanislovas Buškevičius
Stanislovas Buškevičius / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Nerūkantis, alkoholio visiškai nevartojantis ir sportą mėgstantis politikas buvo apstulbęs, kai iš jo interviu bandydama paimti vienos Kauno televizijos žurnalistė buvo tariamai įkaušusi.

„Jau keletą kartų kilo įtarimų, kad vienos televizijos žurnalistė savivaldybėje lankosi būdama neblaivi. Paskutinį kartą, kai ji mane norėjo pakalbinti, nuo jos taip pat jautėsi stiprus alkoholio dvokas. Daugiau su tuo nesitaikstysiu, kitus politikos ir administracijos darbuotojus taip pat paraginsiu nebendrauti su žurnaliste, kuri atrodo neblaivi“, – ryžtingai kalbėjo pasipiktinęs politikas.

S.Buškevičius tvirtino iki šiol iš savivaldybės neišprašęs nė vieno įkaušusio asmens. Tačiau nuo šiol, anot vicemero, tai darysiąs su policijos pagalba.

„Jei kils įtarimų, kad savivaldybėje lankosi neblaivūs asmenys, kviesiu policijos pareigūnus, kurie privalės patikrinti blaivumą ir surašyti protokolą už viešosios tvarkos pažeidimą“, – teigė S.Buškevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius