Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 22

Kebabinė ir maisto produktų sandėlis Tauragėje priversti laikinai sustabdyti savo veiklą

Tauragės valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba informuoja, kad dėl šiurkščių higienos ir maisto tvarkymo reikalavimų pažeidimų laikinai sustabdyta UAB „Donerida“ priklausančių užkandinės-kebabinės ir tuo pačiu adresu (Veterinarijos g. 5, Tauragė) registruoto maisto produktų sandėlio veikla.
Kebabas
Kebabas / Sxc.hu nuotr.
Temos: 2 Kebabai Tauragė

Patikrinimas įmonėje atliktas tiriant nepatenkintų vartotojų skundą. „Patikrinimą atlikę inspektoriai patvirtino, kad vartotojas skundėsi pagrįstai, be to įmonėje kartojosi ankstesnių patikrinimų metu nustatyti trūkumai. Kebabinės ir maisto produktų sandėlio patalpos, maisto tvarkymui naudojama įranga ir įrankiai nešvarūs, nebuvo tekančio šilto vandens ir rankų plovimo bei dezinfekavimo priemonių. Darbuotoja nepasitikrinusi sveikatos ir neišklausiusi privalomų  sveikatos žinių mokymo kursų, dirbo be specialios aprangos“, – patikrinimo rezultatus komentavo Tauragės valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininkas Kęstutis Patašius.

Patikrinimo metu nustatyta, kad įmonėje nevykdoma kenkėjų kontrolė, netinkamai tvarkomos atliekos. Taip pat nustatyta maisto produktų atsekamumo pažeidimų, sandėlyje rasta neženklintų maisto produktų be įsigijimo dokumentų, pasibaigusiais tinkamumo vartoti terminais.

Atsižvelgiant į patikrinimo metu nustatytus pažeidimus, priimtas sprendimas laikinai sustabdyti UAB „Donerida“ priklausančių užkandinės-kebabinės ir maisto produktų sandėlio veiklą. Patikrinimo metu atrinkti mėsos pusgaminių ir darbinių paviršių plovinių mėginiai išsiųsti į laboratoriją ištirti dėl galimos mikrobinės taršos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius