-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 01 31

Kelių informacija: vietomis susidarė plikledis

Naktį pažeme pustė šiaurinėje Lietuvos dalyje ir vietomis Kauno, Vilniaus ir Utenos apskrityse.
Slidu
Slidu / Aliaus Koroliovo/15min.lt nuotr.

Magistralinių ir krašto kelių dangos pietiniuose, vakariniuose ir centriniuose šalies rajonuose padengtos šerkšnu. Vietomis susidarė plikledis. Dabar silpna lijundra Molėtų ir Utenos rajonuose. Slidu. Magistraliniai ir krašto keliai barstomi. Dėl pustymo šiaurinių, centrinių ir rytinių rajonų krašto keliuose yra sniego liežuvių. Čia valomi sniego liežuviai, barstoma.

Vietomis tirštas rūkas Klaipėdos, Alytaus, Marijampolės, Tauragės, Telšių apskrityse, Kelmės, Raseinių, Kaišiadorių, Prienų, Panevėžio, Rokiškio, Anykščių ir Utenos rajonuose. Matomumas vietomis yra nuo 50 iki 150 m. Vairuotojai, būkite atidūs.

Rajoninių kelių dangos įvairios: dėl pustymo yra sniego liežuvių, padengtos prispaustu sniegu, provėžotos, daug kur apledėjusios. Eismo sąlygos čia sudėtingos.

Telšių ir Mažeikių rajonuose atitinkamai 4 proc. ir 3 proc. rajoninių kelių dar išlieka neišvažiuojami, Šiaulių apskrityje taip pat 2 proc. šių kelių lieka neišvažiuojami ir 5 proc. sunkiai išvažiuojami.

Švenčionių 15 proc., Mažeikių 8 proc., Šalčininkų, Kėdainių, Biržų, Kupiškio ir Rokiškio rajonuose 5 proc. sunkiai išvažiuojami. Nuvalius ir pabarsčius magistralinius ir krašto kelius, nuo 9 val., valys Šiaulių apskrities, Telšių, Mažeikių rajonų neišvažiuojamus, Švenčionių, Mažeikių, Šalčininkų, Kėdainių, Biržų, Kupiškio ir Rokiškio rajonuose sunkiai išvažiuojamus bei barstys šių kelių pavojingus ruožus, t. y. stačias įkalnes, staigius posūkius.

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio (Nr. 206) Šilutė–Rusnė 7-ame kilometre esantis 445 metrų ilgio ruožas. Vandens gylis – 60 cm. Lengvieji automobiliai apsemtu ruožu perkeliami specialia valstybės įmonės „Klaipėdos regiono keliai“ technika. Taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dešimties rajoninių kelių ruožai, iš viso – 14,66 km. Vandens gylis – nuo 10 iki 60 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami šešių rajoninių kelių ruožai. Iš viso – 48,9 km. Vandens gylis – nuo 65 iki 110 cm.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius