Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 13

Kiek Lietuvoje kainuoja nekaltybė?

„Esu 19 metų padori, simpatiška mergina. Noriu mokytis universitete, bet tėvai negali sumokėti už mokslus. Įkvėpta merginos iš Rumunijos, nutariau parduoti savo nekaltybę... Atsiduosiu tam, kuris pasiūlys daugiau pinigų, nes dabar jų man reikia labiau nei bet kada...“ – toks mano skelbimas su nurodytu elektroninio pašto adresu prieš tris savaites pasirodė įvairiose lietuviškose interneto svetainėse.
Erotika
Erotika / Photos.com
Temos: 2 Nekaltybė Rumunija

„Lietuvos rytas“ tęsia prieš kelias savaites pradėtą nekaltybės temą.

Rumunės nekaltybės pardavimo istoriją skaitykite čia. Mergina tikėjosi gauti 57 tūkst. eurų (197 tūkst. litų) ir ketino sumokėti už studijas Vokietijos universitete.

Lietuvaitei susidomėjusių ilgai laukti nereikėjo – pirmieji laiškai į elektroninio pašto dėžutę atkeliavo jau po kelių minučių.

Vienuose tebuvo klausimas „Kiek nori?“ Kituose nurodyta siūloma suma, dar kiti klausė, ar tai – tikras pasiūlymas, ne eksperimentas.

Prabėgus savaitei, kai tas pats skelbimas pasirodė šeštadieninio „Lietuvos ryto“ skelbimų skiltyje, pasiūlymų pasimylėti pasipylė lyg iš gausybės rago.

Iš viso gavau 180 pasiūlymų. Dauguma rašiusiųjų – vyrai, bet sulaukiau ir trijų moterų laiškų.

Pirmoji suma, kurią pasiūlė Vitalijus N., – 500 litų.

„Ne toks čia didelis turtas“, – tuoj pat pareiškė savo nuomonę 31 metų vyras, leisdamas suprasti, kad didesnio atlygio nė neverta tikėtis.

Netrukus jis tikino, kad nekaltybė jį domina mažiausiai. Vyras norėjo pamatyti mano nuotraukas. Galimybė grožėtis dailiu kūnu jį jaudino kur kas labiau nei seksas.

„Man patinka gražus kūnas. Jei nori paramėlės, tai už savo kūno dalis gali gauti, aš tavęs nė neliesiu“, – perskaičius rusakalbio vyro laišką tapo nejauku, ką jis turi omenyje rašydamas apie kūno dalis.

Paklaustas paaiškino, kad jį patenkintų vien žiūrėjimas į gražią mergaitę. Tačiau mano tikslas, kaip paaiškinau ne tik Vitalijui, bet ir daugumai kitų – pinigai.

Prostitucija užsiimti nuolatos neketinu, domina vienu kartu gauti solidžią sumą, kurios užtektų studijoms.

Vitalijui dar sumelavau, kad jau sulaukiau vertingų pasiūlymų – net 5 tūkst. eurų (17 tūkst. litų).

„Tu manai, kad tai rimta? – pratrūko juoku vyras, klausimą pabaigęs emocijas nusakančiais elektroniniais simboliais. – Ne per seniausiai iš pažįstamo girdėjau panašią į tavo istoriją.

Tai nesiūlyčiau tau taip rizikuoti su žmogumi, kuris norėtų mokėti 5 tūkst. eurų. Juk tą patį galima rasti už 100 litų.

Išprievartavo ją per visus galus, ir toks žmogus, kad nelabai kam pasiskųsi“, – bandė įkrėsti man proto. Jis pats tikino siūlantis visiškai nepavojingą variantą.

Laiškas man – ne pirmasis Vitalijaus bandymas sulaukti moteriškos lyties atstovių dėmesio. Tas pats elektroninio pašto adresas, iš kurio Vitalijus rašė man, nurodytas ir prie skelbimo vienoje interneto svetainėje. 30 metų vyras skelbėsi ieškantis merginos laisvalaikiui ir žadėjo paremti. Vyras nurodė esantis atletiškas, 183 centimetrų ūgio, rudakis, baigęs bakalauro studijas. Vienintelis jo tikslas – seksas.

Žmogus tuo pačiu vardu ir pavarde internete nurodomas kaip sostinės statybos bendrovės darbų vadovas.

Ieškojo seksualinių paslaugų

Ne vienas susidomėjęs skelbimu jau prieš rašydamas suprato, kad įpirkti siūlomą nekaltybę – ne jų kišenei, tačiau rankų nenuleido.

„Ar tik tai siūlote? Ar galima tikėtis ir oralinio?“ – perskaičiusi Petikantropu pasivadinusio internauto laišką pasijutau lyg stovėčiau už prekystalio turguje.

„Net nežinau... nesusimąsčiau apie tai... o kiek už tai mokėtum?..“ – neslėpiau sumišusi, bet rūpėjo sužinoti, kokio žmogaus dėmesį patraukė skelbimas.

„Paprastai pora oralinių kainuoja 100, – panašu, kad Petikantropas kainas gerai išmano. – Šiaip esu mielas, simpatiškas žmogus, jei susipažinsime, nepasigailėsi. Ir dėl mokslų galėsiu padėti... nemažai dalykų gerai išmanau“.

Gavęs atsakymą, kad 100 litų nesuvilios, Petikantropas priminė man Lietuvą ištikusį sunkmetį. Sutikti su jo pasiūlymu ir taip lengvai papildyti savo piniginę, kaip leido suprasti rašantysis, turėčiau nė nedvejodama.

„Už nekaltybę tik kartą gausi nemažai, o po to kaip?“ – klausė vyras. „Šiaip esu smalsus žmogus, manau, ir bendrauti galėtume, nemažai sužinotum... mes gi ne gyvulėliai, kad tik mylėtumės... būtų įdomu ir pasišnekėti įvairiomis temomis, – pakvietė puodelio kavos ar arbatos. – Patikėk, esu subrendęs ir ne vėjavaikis. Na, susitiksim, pati pamatysi. Patikėk, aš esu įdomus žmogus, susigulėjusio charakterio“.

Kokio amžiaus vyrus sudomintų už pinigus atimti mergaitės skaistybę? Įsivaizdavau, kad sulauksiu ne jaunesnių nei 40-50 metų vyrų pasiūlymų.

Maždaug šiuo laikotarpiu stipriąją lytį ištinka amžiaus vidurio krizė, kai sutuoktinė tampa nebeįdomi, o dukters draugės – geismų objektais.

Tačiau atsivertusi Tomu D. pasivadinusio vyruko laišką skaitau: „Esu jaunas, 19 metų, bet pinigais nesiskundžiu. Pamatęs tavo nuotrauką galėčiau pateikti gundantį pasiūlymą“, – jaunatviška energija tryško elektroninis laiškas.

Atsakymas, kad nuotraukos nesiųsiu, nes ji gali pasklisti internete, jaunuolio ryžto neužgesino. Jis pasisiūlė pirmas atsiųsti savo nuotrauką, kad man būtų drąsiau.

Netrukus gavau dvi. Pirmojoje, pavadintoje „Bytke“, vaikinas grožėjosi įtemptais savo rankos raumenimis, o kitoje – po maudynių lipa iš baseino.

„Pinigų aš turiu nemažai, kadangi šiuo metu užsiimu automobilių pardavimu tėvo firmoje.

Tad, manau, tikrai galėtume susitarti. Aš – ne aferistas, o visokių iškrypusių senių gali pasigaudyti labai daug. Būk atsargi!“ – patarė devyniolikmetis.

Vaikinas papasakojo, kad yra iš Kėdainių, kolegijoje neakivaizdžiai studijuoja turizmą ir verslo administravimą ir puikiai supranta, kad man studijoms reikia solidžios sumos.

Po poros dienų susirašinėjimo kėdainiškis tikino labiau norintis ne sekso su kitų vyrų dar neliesta panele, o padėti. Tomas įžvelgė, kad ateityje galiu pasiekti labai daug, jei tik turėsiu galimybę mokytis.

„Galėčiau sumokėti už pirmus mokslo metus, o toliau žiūrėtume“, – pateikė pasiūlymą vaikinas.

„Mūsų kaime viena pana nekaltybę pardavė už 1200 litų“, – pareiškė Nesvarbiu Vaikiu pasivadinęs laiško autorius.

Jam pasirodė, kad aš manau esanti vienintelė Lietuvoje, kuri turi ir nori parduoti savo skaistybę. Tokių skelbimų, kaip patikino, yra į valias.

Vaikinas teisus. Į informacijos paieškos sistemą google.com įrašius žodžius „parduodu nekaltybę“, pateikiamas ne vienas tokio turinio skelbimas.

„Nekaltybę aš irgi sureikšminau iki 21 metų, kol pats toks buvau. Prieš mėnesį tai padariau. Žodžiu, sudėtingas mano mąstymas. Mano pirmoji buvo patyrusi (vaiką turi), bet, patikėk, nieko nemoka. Būna nekaltų, kurios viską moka daug geriau“, – filosofavo vilnietis.

Išvada

„Lietuvos ryto“ žurnalistės eksperimentas, sulaukęs plataus atgarsio, verčia susimąstyti. Už nekaltybę lietuvaitei vyrai siūlė 200-500 litų, o vienas užsienietis kartelę kilstelėjo iki 52 tūkst. litų, jei ji atvažiuotų į užsienį ir palauktų dosnaus kliento...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius