Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 13

Klaipėdiečiams – atnaujinta Merūno programa

Perspektyvusis tenoras Merūnas Vitulskis šiuo metu intensyviai ruošiasi svarbiam tarptautiniam konkursui ir jau greitai pristatys savo antrąjį solinį albumą. Pastaraisiais mėnesiais pajūrio publikos koncertais jis nelepino, tad nekantraudamas aukia susitikimo su gerbėjais „Klaipėdos“ restorano salėje šeštadienį, lapkričio 14 dieną.
Merūnas
Merūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Viešbutis

Vakaro svečiams tenoras pristatys naują ir žymiai platesnę programą. Merūno albumas „Kai šalia buvai“ dienos šviesą išvys maždaug po dviejų savaičių, tačiau atlikėjas publikai negailės dainų iš šio rinkinio. Populiarumo sulaukę kūriniai, kurie padėjo pelnyti daugelio žmonių simpatijas, neliks nuošalyje – energinga bei romantiška „O, gražuole!“ būtinai pakvies į šokių aikštelę. Nestigs ir svajingai nuteiksiančių kūrinių, alsuojančių amžinai madinga klasika.

„Visuomet smagu apsilankyti uostamiestyje. Nuoširdžiai pavydžiu šiame krašte gyvenantiems žmonėms jūros ir nuostabios gamtos. Čia turiu nemažą mane palaikančiųjų būrį – tai teko pajusti ir dalyvaujant muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes – 2“, ir įvairiuose renginiuose“, – kalbėjo vienas populiariausių šalies dainininkų.

Muzikos ir teatro akademijos ketvirtakursiui į koncertą atėję klaipėdiečiai galės palinkėti sėkmės reikšmingame konkurse, kuris lapkričio pabaigoje vyks Italijoje. Gludinti pasirodymą Merūnui padeda profesorius Virgilijus Noreika.

Perspektyviajam tenorui scenos grandai – operos solistas Vytautas Juozapaitis, dirigentai Modestas Pitrėnas, Donatas Katkus bei kiti – negaili komplimentų. Merūnas, kurį jau spėta „pakrikštyti“ lietuviškuoju Pavarotti, į pagyras reaguoja santūriai bei tvirtina, kad ribų tobulėjimui nėra. „Didelė garbė sulaukti garsių žmonių šiltų atsiliepimų, tačiau žinau, kad nevalia sustoti – dar laukia daug muzikinių viršukalnių, kurias noriu įveikti“, – šypsojosi M.Vitulskis.

Talentas bei nuoširdumas Merūnui atvėrė kelią ne tik į muzikos žvaigždžių, bet ir paprastų žmonių širdis. Jo dėka operine muzika susižavėjo daugybė tautiečių – netgi tų, kurie anksčiau ne itin žavėjosi klasikos skambesiu. Žmonių simpatijas dainininkui liudija ir keli intriguojantys faktai – pernai atliktas tyrimas parodė, kad Merūno vardas tapo vienu populiariausių, suteikiamų naujagimiams. Kitoje apklausoje tenoras paminėtas kaip vienas iš dešimties geidžiamiausių kandidatų, su kuriais lietuviai labiausiai norėtų pavakarieniauti. Taip pat daugybė šalies gyventojų tiki, kad Merūnas būtų tinkamiausias Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“.

Merūnas „Klaipėdos“ viešbutyje koncertuos šeštadienio vakarą, 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius