Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 13

Pajūrio gyventojų nuoskaudas išklausys Seimo kontrolierius Augustinas Normantas

Seimo kontrolierius Augustinas Normantas, ginantis žmogaus teises ir laisves bei prižiūrintis, ar valdžios įstaigos tinkamai vykdo pareigą tarnauti žmonėms, trečiadienį, birželio 15 dieną, lankysis Klaipėdos miesto savivaldybėje. Vėliau ketina vykti ir į Palangą.
Seimo kontrolierius Normantas
Seimo kontrolierius A.Normantas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Seimo kontrolierius numato susitikti su Klaipėdos ir Palangos miestų savivaldybių merais ir administracijos vadovais bei savivaldybės tarnautojais ir aptarti svarbiausias problemas, kylančias Seimo kontrolieriui nagrinėjant asmenų skundus dėl šių savivaldybių pareigūnų veiksmų. Taip pat numatomos diskusijos, kurių metu bus svarstoma, kaip savivaldybėse pagerinti viešąjį administravimą ir sumažinti žmogaus teisų pažeidimų. Kartu bus aptariamos Seimo kontrolieriaus Augustino Normanto susitikimo su gyventojais metu iškeltos problemos dėl Klaipėdos ir Palangos miestų savivaldybių pareigūnų veiksmų.

„Pernai daugiausiai gyventojų skundų, kuriuos ištyrus pripažinau pagrįstais, sulaukiau dėl Klaipėdos ir Palangos miestų savivaldybių pareigūnų darbo. Susitikimo su gyventojais metu tikiuosi tiesiogiai iš gyventojų išgirsti, kaip su jais elgiasi ir kaip jų problemas sprendžia vietos valdžia“, – susitikimo tikslą apibrėžė Augustinas Normantas.

Visi Klaipėdos miesto savivaldybės gyventojai, manantys, kad jų teises ar laisves pažeidė Klaipėdos miesto savivaldybės pareigūnai, kviečiami ateiti į susitikimą, kuris vyks Klaipėdos miesto savivaldybės patalpose (Liepų g. 11), didžiojoje posėdžių salėje (III a.),  nuo 9 iki 16 val.

Visi, norintieji dalyvauti susitikime, kviečiami iš anksto registruotis telefonais (8 46) 39 60 66 arba (8 46) 39 61 34.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius