Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 24

Klaipėdietes prostitucijai Vokietijoje verbavo moterys

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuras (VPK ONTB) atlieka ikiteisminį tyrimą dėl asmens verbavimo verstis prostitucija Vokietijoje, turint tikslą iš to pasipelnyti.
Prostitucija
Prostitucija / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Įtariama, kad verstis prostitucija merginas verbavo jau apie 10 metų Vokietijoje gyvenanti ir naktiniame klube dirbanti 36-erių metų V.V.

Ši moteris ir bendraamžė jos draugė  L.S. sulaikytos po to, kai Klaipėdos apskrities VPK ONTB pareigūnai surinko pakankamai įkalčių, patvirtinančių, kad minėtos moterys įkalbinėjo neva prostitutės darbu Vokietijoje susidomėjusią merginą teikti seksualines paslaugas Vokietijoje, siūlė jai gerą atlyginimą bei gyvenimo sąlygas.

Moterims pateikti įtarimai dėl prekybos žmonėmis bei paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Už  asmens verbavimą verstis prostitucija turint tikslą pelnytis iš prostitucijos (prekyba žmonėmis) numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 10 metų.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius (ONKTS).
 
          
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius