Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 19

Klaipėdoje – Liudo Mikalausko muzikinis spektaklis

Šeštadienio vakarą klaipėdiečiai kviečiami į jaukią muzikinę kelionę po įvairias pasaulio šalis, kuriose liesis muzika, susivienys šokiai ir talentingų atlikėjų balsai.
Liudas Mikalauskas ir Gintarė Slausgalvienė
Liudas Mikalauskas ir jo šokių partnerė Gintarė Slausgalvienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Muzikinio spektaklio „Ten, kur svajonės lekia“ idėja priklauso auksinio balso konkurso „Triumfo arka“ nugalėtojui Liudui Mikalauskui. Muzikinėje kelionėje jį lydi charizmatiškas tenoras Egidijus Bavikinas, TV3 televizijos projekto „Šok su manimi“ dalyviai, pramoginių šokių pora Gintarė ir Tomas Slausgalviai. Scenoje pasirodys ir talentinga aktorė Virginija Kochanskytė.

Pasak L.Mikalausko, šį spektaklį jau galėjo pamatyti ne vieno miesto ir miestelio gyventojai. „Kuo galiu  pasidžiaugti ir kas smagiausia, kad patys atlikėjai esame patenkinti programa, ji labai pavykusi, aukšto meninio lygio. Tai rodo ir žiūrovų simpatijos – dar nebuvome tokioje salėje, kur po spektaklio žiūrovai mūsų nepagerbtų audringais aplodismentais“, – sakė L.Mikalauskas.

Organizatorių nuotr./Muzikinio spektaklio idėja priklauso auksinio balso savininkui L.Mikalauskui.
Muzikinio spektaklio idėja priklauso auksinio balso savininkui L.Mikalauskui.

Pasak atlikėjo, scenoje klaipėdiečiai galės išvysti ir pavienius šokėjų, aktorių, klasikos atlikėjų pasirodymus ir visą jų būrį. „Tai tarsi maža kelionė po įvairias pasaulio šalis, apimant tų šalių muziką, šokius, tekstus. Dėl to ir spektaklis pavadintas „Ten, kur svajonės lekia", norėjome parodyti kelionės įspūdį“, – pasakojo L.Mikalauskas.

Muzikinis spektaklis „Ten,kur svajonės lekia“ – tai dainos ir šokio metamarfozė, kurioje apjungti vieni gražiausių pasaulio dainuojamųjų kūrinių ir šokių. Programoje žiūrovai perkeliami iš lietuviškojo tarpukario laikotarpio, kuriame karaliavo Dolskis ir Šabaniauskas, į garsiausius Pasaulio teatrus. Iš Italijos operos teatrų keliaujama į svajingąjį ir komiškąjį Brodvėjaus miuziklo pasaulį bei į aistringąją Vokietijos operetę, kur sutinkami nauji draugai ir pirmoji meilė.

Dainų žavesį padės atskleisti profesionalių šokėjų meistriškai atliekami šokiai, suteikiantys vaidinimui papildomos ekspresijos, įdomiais šokiais nustebins ir dainininkai.

Į muzikinę kelionę žiūrovai kviečiami šeštadienį, 17 val. Klaipėdos koncertų salėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius