Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 26

Klaipėdos arenoje montuojamos kėdės

Kaip praneša bendrovės „Vėtrūna“ atstovai, baigiamoje įrengti Klaipėdos arenoje specialistai pradėjo paskutinius kėdžių montavimo darbus. Iš viso naujoje sporto ir pramogų arenoje bus sumontuota daugiau nei 3,8 tūkst. stacionarių kėdžių ir 774 kėdės VIP ložėse. Renginių metu papildomai bus pastatoma daugiau nei 2,3 tūkst. sulankstomų kėdžių.
Klaipėdos arenos architekto sprendimu stacionarios, atverčiamos kėdės pasirinktos trijų spalvų: juodos, pilkos ir raudonos.
Klaipėdos arenos architekto sprendimu stacionarios, atverčiamos kėdės pasirinktos trijų spalvų: juodos, pilkos ir raudonos. / „Vėtrūna“ nuotr.

Klaipėdos arenai stacionarias, atverčiamas kėdes pagamino kompanija „Dafeng Sport“. Dviejų modelių kėdžių korpusai pagaminti iš nerūdijančio plieno, su ugniai atsparios medžiagos paminkštinimais. Kėdėms suteikta dvejų metų garantija.

„Dafeng Sport“ kėdės nuo 1995 metų įrengtos daugelyje modernių pasaulio arenų, tarp kurių – dešimt tų, kuriose vyko Atėnų ir Pekino olimpinių žaidynių varžybos. Šios kėdės taip pat sumontuotos Ispanijos Zaragosos miesto arenoje ir Karaiskakio stadione Graikijoje, pastarąjį stadioną UEFA yra įvertinusi keturiomis žvaigždutėmis – visoje Europoje tokių tėra trylika.

Klaipėdos arenos architekto sprendimu, stacionarios, atverčiamos kėdės pasirinktos trijų spalvų: juodos, pilkos ir raudonos. Arenoje bus ir kitokio tipo kėdžių: vienos iš jų bus sumontuotos sustumdomose mobiliose tribūnose, kitos – VIP vietose (774 vnt.).

Numatoma, kad arenoje koncertų metu tilps iki 7450 žiūrovų, krepšinio varžybose numatytos 6020 vietos, ledo ritulio varžybose – 4416 vietos, o kovinių sporto šakų su ringu centre varžybose – 6512 vietų.

Pagal susitarimą su Klaipėdos miesto savivaldybės administracija, arenos statybos darbai bus užbaigti birželio 28 dieną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius