Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 15

Klaipėdos arenos užbaigtuvės sėja nerimą

Tebestatomoje Klaipėdos arenoje antradienį viešėję Europos krepšinio čempionato organizatoriai neslėpė nerimo, jog pastato užbaigtuvių niekaip nepavyksta sulaukti.
Klaipėdos arenos įkurtuvės nusikėlė.
Klaipėdos arenos įkurtuvės nusikėlė. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Kaip žinia, areną uostamiestyje žadėta užbaigti iki balandžio pirmosios, tačiau jau prieš kelias savaites pranešta, kad suspėti nepavyks ir įkurtuvės atidėtos. Kiek jos vėluos – nežinia.
Kaip teigė bendrovės „Vėtrūna“ valdybos pirmininkas Vytautas Banys, arenos statybas užbaigti dabar planuojama iki gegužės pabaigos.

„Patys matote – balandis jau čia pat, o dar sniegas nenutirpęs, pašalas nenuėjęs. Beto, buvo finansinių problemų dėl avansų mokėjimų“, – teigė V.Banys.

Anot jo, jau užbaigta apie 80 proc. statybos darbų, įsisavinta apie 70 proc. finansinių lėšų.

Klaipėdoje viešėjęs Europos krepšinio čempionato organizacinio komiteto direktorius Mindaugas Špokas teigė, jog problemų netrūksta. Didžiausias galvos skausmas – kada bus pagaliau užbaigtas pastatas.

Iki tol norima surengti parodomąsias varžybas, išbandyti būsimąją „Švyturio areną“.

„Mūsų laukia didžiulis renginys, todėl svarbu, kad viskas būtų laiku ir gerai padaryta. Tai Lietuvos prestižo reikalas. Mus labai neramina terminų nukėlimas. Jau atėjo tas laikas, kai nebegalima stumdyti įkurtuvių“, – teigė M.Špokas. 

Kaip teigė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus Aloyzo Každailevičiaus, tikėtina, kad arena bus atverta tik įpusėjus birželiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius