Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 13

Klaipėdos gatvėmis keliauja „vilties“ vežimas

Klaipėdoje penktadienį rieda brolių pranciškonų tempiamas simbolinis „vilties plytų“ vežimas, kviečiantis paremti statomą Onkologijos centrą ir dalyvauti kitą sekmadienį vyksiančiame „Vilties bėgime“.
Dalį kelio vežimą tempė ir sunkiaatlečiai Ramūnas Vyšniauskas ir Aurimas Didžbalis.
Dalį kelio vežimą tempė ir sunkiaatlečiai Ramūnas Vyšniauskas ir Aurimas Didžbalis.

Vežimas, prikrautas popierinių „Vilties bėgimo“ plytų, 12 val. pajudėjo nuo prekybos centro BIG.
Vežimas išlydėtas teatralizuota akcija ir specialiai šiai akcijai sukurta Lino Švirino daina „Trauk, broluži, trauk!“. 

Vežimas dar sustojo prie prekybos centro „Akropolis“, Muzikinio teatro. Atgimimo aikštėje vežimą iš vienuolių perėmė sunkiaatlečiai Ramūnas Vyšniauskas ir Aurimas Didžbalis bei vicemeras Vytautas Čepas. Nutempę simbolinę atkarpą jie vežimą vėl grąžino vienuoliams.

Iš Atgimimo aikštės vežimas iškeliavo i Onkologijos centro statybvietę.

Akcijos metu taip pat galima įsigyti simbolines gerumo plytas.

Šiemet „Vilties bėgimas“ įvyks grgužės 22 d. Jau yra užsiregistravę maždaug 800 bėgikų. Viliamasi, kad paskutinę savaitę registracija suaktyvės ir bėgikų bus daugiau nei praėjusiais metais – 5 tūkst.
„Vilties bėgimas“ - simbolinė paramos akcija, vykstanti jau ketvirtus metus. Visos per akciją surinktos lėšos skiriamos Onkologijos centro statybai. Jau yra pastatyta koplyčia, kur bus kviečiami melstis net tik ligoniai, bet ir jų artimieji. Birželį ketinama pradėti ir paties onkologijos centro statybas.

Sekmadienį, gegužės 15 d., Koncertų salėje vyks koncertas „Vivaldi in Rock“. Šis koncertas – tai vieno profesionaliausių Lietuvos gitaristų Tomo Varnagirio sumanyta Antonijaus Vivaldžio kūrinio „Metų laikai“ roko interpretacija, atliekama elektrinėmis, akustinėmis gitaromis ir mušamaisiais instrumentais. T.Varnagiris siekia maksimaliai išsaugoti „Metų laikų“ autentiškumą ir suteikti jam dar daugiau ekspresyvumo bei šiuolaikinio roko skambesio.

50 Lt kainuojančius bilietus į koncertą  galima įsigyti I.Simonaitytės biliotekoje. Surinktos lėšos bus skirtos centro statyboms.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius