-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 10

Klaipėdos jaunimas siūlo keisti savivaldybės tinklalapį

Trečiadienį Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas“ uostamiesčio merui Rimantui Taraškevičiui įteikė raštišką siūlymą, pagalvoti, ar savivaldybės tinklapis tikrai yra reprezentatyvus.
Klaipėdos meras R.Taraškevičius.
Klaipėdos jaunimas raštą įteikė merui R.Taraškevičiui. / Egidijaus Jankausko nuotr.

Jaunuolių manymu, panašių ar net mažesnių Latvijos miestų Ventspilio ir Liepojos internetiniai puslapiai miestus reprezentuoja daug geriau nei šiuo metu tai daro Klaipėdos tinklapis www.klaipeda.lt .

Kadangi tikrai gero internetinio puslapio sukūrimas ir administravimas kainuotų tikrai nemažus pinigus, o šiuo metu visą pasaulį krečia krizė, savo siūlyme Klaipėdos „Apskritasis stalas“ taip pat pateikia ir būdų, kaip būtų galima išsiversti net ir šiuo sunkiu laikotarpiu.

Jaunuoliai, suprasdami, jog interneto puslapio kūrimas yra viešas procesas, siūlo merui skelbiant konkursą dėl internetinio tinklapio sukūrimo, pateikti papildomas sąlygas puslapių kūrimo bendrovėms.

Jų manymu, bendrovės būtų suinteresuotos sukurti gerą miesto tinklapį minimaliausiomis išlaidomis mainais už galimybę pateikti savo rekvizitus naujajame puslapyje.

Taip pat Klaipėdos jaunimas yra įsitikinęs, jog didžiosios uostamiesčio bendrovės ir verslininkai bus suinteresuoti paremti puslapio sukūrimą, kadangi būtent jie internetiniame puslapyje galės ir skelbtis pasauliui, jog veikia, kuria ir dirba būtent Klaipėdoje. Anot „Apskritojo stalo“, tai galėtų pritraukti ir potencialių investuotojų, kurie investavimo galimybių ieško internete.

„Suprantama, jog internetinis puslapis nebus skirtas tik miesto įmonių ir verslininkų savireklamai. Įsivaizduojame, jog geras ir reprezentatyvus tinklapis turėtų atspindėti tą tikrąją, dabar taip dažnai eskaluojamą laisvą, jaunatvišką, jūrinę Klaipėdos dvasią. Dirbdami kartu su miesto Savivaldybe galėtume sukurti tinklapį, kuris ne tik galėtų pritraukti turistų, investuotojų, bet ir suteiktų galimybe patiems klaipėdiečiams didžiuotis savo miestu. Esame visiškai pasiruošę padėti merui.“, - sakė Klaipėdos „Apskritojo stalo“ pirmininkas Michailas Denisenko.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius