2014 08 03

Klaipėdos mero rinkimuose „tvarkiečiai“ deleguos A.Razbadauską, Kaune – A.Ručienę

Partijos kandidatais į merus kitąmet vyksiančiuose savivaldybių tarybų rinkimuose Klaipėdoje „Tvarka ir teisingumas“ siūlys Artūrą Razdbadauską, Kaune – Aušrą Ručienę.
Partijos „Tvarka ir teisingumas“ posėdis
Partijos „Tvarka ir teisingumas“ posėdis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kai kurios kandidatūros (į merus – BNS) yra visiškai aiškios. Pavyzdžiui, Klaipėdoje yra profesorius Artūras Razbadauskas, jis yra mūsų realiausias kandidatas, aš manau, kad Kaune bus Aušra Ručienė“, – BNS sekmadienio vakarą sakė R.Paksas, po savaitgalį vykusio partijos sąskrydžio Telšiuose. Jame be kita ko buvo kalbama apie pasirengimą 2015-ųjų savivaldybių tarybų rinkimams.

Teisininkės išsilavinimą turinti „tvarkietė“ A.Ručienė yra Kauno savivaldybės tarybos narė, medicinos profesorius A.Razbadauskas turi tarybos nario mandatą Klaipėdos savivaldybėje.

Kai kurios kandidatūros į merus yra visiškai aiškios. Pavyzdžiui, Klaipėdoje yra profesorius Artūras Razbadauskas, jis yra mūsų realiausias kandidatas, aš manau, kad Kaune bus Aušra Ručienė, –sakė  R.Paksas.

Tuo metu partijos vicepirmininkas Kęstas Komskis BNS tvirtino, kad kituose miestuose kandidatais į merus greičiausiai bus siūlomi partijos skyrių vadovai, tačiau tai kol kas taip pat nėra iki galo suderinta. Esą „tvarkiečiai“ dar rengiasi sprendimams, kad kandidatais į merus būtų galima siūlyti ne tik skyrių vadovus.

Visus kandidatus esą dar turės patvirtinti ir partijos valdyba.

Apsispręsti dėl kandidatų į didžiųjų miestų savivaldybes „Tvarka ir teisingumas“ žada iki rugsėjo 15-osios, dar per mėnesį planuojama patvirtinti ir kandidatus likusiuose miestuose.

Seimas po daugiau nei dešimties metų birželio pabaigoje įteisino tiesioginius mero rinkimus.

Savivaldybių tarybų rinkimai, kuriuose pirmąkart gyventojai merus rinks tiesiogiai, numatomi 2015-ųjų vasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius