Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 25

„Klaipėdos naftos“ veiklos procesus prižiūrės nauji nepriklausomi valdybos nariai

Pirmadienį AB „Klaipėdos nafta“ Stebėtojų taryba nutarė išrinkti tris naujus valdybos narius: Mindaugą Jusių „Swedbank Life Insurance“ SE valdybos narį ir pirmininką, Rytį Ambrazevičių kompanijos „Omnitel“ viceprezidentą ir Inga Černiuk – LR Energetikos ministerijos, teisės skyriaus vedėją.
„Klaipėdos naftos“ vadovas Rokas Masiulis.
„Klaipėdos naftos“ vadovas Rokas Masiulis. / Irmos Ozturhan nuotr.

„Du iš naujų nepriklausomų valdybos narių nėra valstybės institucijų tarnautojai, taip pat nepavaldūs pagrindiniam įmonės akcininkui Energetikos ministerijai. Tai yra dar vienas žingsnis diegiant aukščiausio valdymo praktiką valstybės valdomoje bendrovėje. Energetikos ministerija rūpinasi tuo, jog bendrovėje būtų vadovaujamasi aukščiausiais įmonių valdymo standartais. Taip pat tikimės, kad tai bus teigiamas užkrečiamas pavyzdys ir kitoms valstybės valdomoms įmonėms gerinant ir skaidrinant savo veiklas”, – sakė LR Energetikos ministras Arvydas Sekmokas.

Naujieji valdybos nariai pasinaudodami savo nemaža patirtimi prisidės prie bendrovės valdymo, tikrins vadovybės veiksmingumą ir kontroliuos iškeltų užduočių vykdymą.

„Nepriklausomi, aukštos kvalifikacijos specialistai padės tobulinti bendrovės veiklos procesus ir reikšmingai prisidės prie tų svarbių projektų kuriuos mūsų bendrovė vykdo“, – pažymėjo „Klaipėdos naftos“ generalinis direktorius Rokas Masiulis.

AB „Klaipėdos nafta“ valdyboje be naujų narių liko dirbti Arvydas Darulis, Energetikos viceministras bei Rokas Masiulis bendrovės generalinis direktorius.

Valstybei priklauso 70,63 proc. „Klaipėdos naftos“ akcijų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius