Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 18

Klaipėdos patruliai tramdė pėsčiuosius ir dairėsi vėliavų

Vasario 15-17 dienomis uostamiesčio Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė 5 nusikaltimais įtartus asmenis: 1 ieškotą, vengusį atlikti paskirtą laisvės atėmimo bausmę, pilietį, po 14 viešosios tvarkos ir teisės į nuosavybę pažeidėjų, 69 nedrausmingus pėsčiuosius, 12 kitų administracinės teisės pažeidėjų.
Renginio akimirka
Trispalvė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Be to, patruliai kontroliavo, ar Valstybės atkūrimo dieną individualių namų ir įstaigų savininkai iškėlė Lietuvos Respublikos vėliavą. Nustatyti net 124 atvejai, kai tai nepadaryta.

Beje, norint priminti prievolę iškelti vėliavą Vasario 16 d. ir išsiaiškinti priežastis, dėl kurių ji nevykdoma, vasario pradžioje šioje svetainėje paskelbta apklausa „Ar keliate trispalvę Vasario 16-ąją?“.

Jos rezultatai parodė, jog apie pusę balsavusiųjų visuomet kelia arba randa iškeltą valstybės vėliavą ir laiko Valstybės atkūrimo dieną didele švente.

Apie ketvirtį respondentų nesilaiko įstatymo, nes neturi vėliavos, o dar ketvirtis balsavusių gyventojų, deja, nemato prasmės puošti pastatus trispalvėmis. Šiems teks sumokėti baudas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius