Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 29

Klubas „Kiwi“ ruošiasi net trejoms Helovino naktims

Klaipėdiečiai ir miesto svečiai šį savaitgalį prisilinksmins į valias, nes naktinis klubas „Kiwi“ pristato tris Helovino versijas: studentišką, koncertinę ir ritminę.
 Šeštadienį „kels stogus“ viena didžiausių šių metų elektroninės muzikos žvaigždė Alan Fitzpatrick.
Šeštadienį „kels stogus“ viena didžiausių šių metų elektroninės muzikos žvaigždė Alan Fitzpatrick. / Kiwi nuotr.

Čia apsilankę naktinėtojai ketvirtadienį išvys dvigalvį didžėjų su keturiomis rankomis, šeštadienį išgirs į lietuvių atlikėjus persikūnijusių „Red Hot Chili Peppers“ koncertą, o šeštadienį „kels stogus“ kartu su viena didžiausių šių metų elektroninės muzikos žvaigžde Alan Fitzpatrick.

Pirmojo vakarėlio metu, spalio 29-ą d. prie didžiosios salės pulto vyks tikra muzikinė magija: du didžėjai - Mindaugėlis ir Manchini - susijungs bei taps klubiniu monstru su dvejomis galvomis ir keturiomis rankos.

Tik vienai nakčiai neįprastą amplua pasiryžęs išbandyti duetas ruošiasi nustebinti susirinkusiuosius derindami savo muzikinius skonius ir ambicijas kiek neįprastu būdu:  bus naudojami du miksavimo pultai ir keturi grotuvai.

„Tokia grojimo technika suteikia galimybę panaudoti vadinamas „akapelas“ bei instrumentinius kūrinių fragmentus . Kiekvienas turėsime savo atskirą erdvę, bet tuo pačiu darysime bendrą muzikinį kūrinį, - teigė vakaro idėjos sumanytojas Mindaugėlis, -  Kol kas taip naujajame klube dar niekas nėra  grojęs, todėl tai tikrai turėtų sudominti  Klaipėdos klubinėtojus".

Helovino šventės išvakarėse, spalio 30 d. laukiami vienos populiariausių pasaulyje grupės „Red Hot Chili Peppers“ gerbėjai, kurių pajūryje neturėtų trūkti, nes spėjama, jog pagrindinio vokalisto Anthony Kiedis proseneliai kilę būtent iš Žemaitijos.

Ekstravagantiškąjį dainininką įkūnys realybės šou nugalėtojas Justas, kuris šiam projektui atrinktas specialiai, nes jo tembras beveik idealiai tinka amerikiečio tembrui ir grupės dainoms.

„Dani California", „By the Way", „Californication", „Give It Away", „Under the Bridge", „Otherside" – tai tik keletas iš 18 geriausių, atmintinai mokamų amerikiečių kūrinių, kuriuos atlikėjas pristatys kartu su profesionaliais muzikantais: Jurgos Šeduikytės būgnininku Vyčiu Vainilaičiu, Marijono Mikutavičiaus bosistu Paulium Jaskūnu bei Manto ir grupės ŽAS gitaristu Viktoru Jonušiu.

Visiems „Halloween goes Red Hot Chili Peppers" atlikėjams sukurtas specialus sceninis įvaizdis, tad vakaro lankytojai taip pat kviečiami nelikti abejingais karnavalo dvasiai ir pasipuošti rokenroliška arba Helovino tema.

Juodžiausią kozirį klubas „Kiwi“ mes tikrąją šventės naktį, spalio 31-ąją, kai prie didžėjaus pulto atsistos vienas didžiausių šių metų elektroninės muzikos scenos proveržių - prodiuseris Alan Fitzpatrick.

Vieninteliam pasirodymui visoje Rytų Europoje atvykstančio svečio vardas paprastam klubinėtojui nieko nesako, tačiau grodami jo kūrinius ir remiksus atlikėją palaiko aukščiausios klasės didžėjai Adam Beyer, Dubfire, Sasha, Richie Hawtin, Fergie, Carl Cox, James Zabiela, Stephan Bodzin, Joris Voorn, John Digweed ir kiti.

„Savo DJ pasirodymų metu A. Fitzpatrick lieka ištikimas kūrybiniam skambesiui bei nuotaikoms, todėl nei „pompavimo“, nei keistų, kiek potamsių, bet pozityvių melodijų jam grojant nestinga, - teigė svečia apšildysiantis klubo „Kiwi“ rezidentas Uncle Roll, - Šis jaunuolis nesigaili nieko: per tą patį vakarą su savo energija gali „nužudyti“ ir po to vėl prikelti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius