Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 28

Klube „Ramybė“ – juokas pro ašaras

Kabaretinės komedijos – „Šeimos patarėjas“ ir „Brendžio trims!“ – puiki proga rūpesčių raukšles ištiesinti juoko ašaromis. Tuo bus galima įsitikinti Palangos klube „Ramybė“.
„Šeimos patarėjas“ pasakoja absurdišką situaciją, iš kurios visi herojai bando išeiti nepraradę orumo.
„Šeimos patarėjas“ pasakoja absurdišką situaciją, iš kurios visi herojai bando išeiti nepraradę orumo. / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Juokas Ramybė

Serbiško humoro meistro Branislavo Nušičiaus komedijos „Šeimos patarėjas“ personažai iš absurdiškos situacijos bando išeiti neprarasdami orumo. Čia šeimyniniai aktorių Aušros Pukelytės ir Alekso Kazanavičiaus, Aldonos Bendoriūtės ir Nerijaus Gadliausko duetai scenoje meistriškai sujungia gyvenimišką ir profesinę patirtį. Juk gyvenime atliekami vaidmenys kritiškose situacijose gali tapti galingais ginklais. Vos keliose miniatiūrose – platus tokių ginklų arsenalas.

Moteriškai laki logika – tai Inos Pukelytės komediją „Brendžio trims!“ vaidinančių aktorių Ievos Zelionkaitės, Birutės Prekevičiūtės ir Miglės Pauliukaitytės sceninis arkliukas. Kad ir kaip toli nuvežtų beribė moteriška fantazija, kažkas joje yra gyvenimiškai logiška. Trečioji bendraklasės santuoka, moteriško patrauklumo paslaptys, „nekalti“ įsimylėjimai ar verslo reikalai – viskas aptariama ir išsprendžiama su geriausiomis draugėmis. Ir pasirodo, kad ne fantazija, o gyvenimas pateikia pačių didžiausių netikėtumų.

Vodevilio žanrą primenantys Teatro klubo spektakliai – tai galimybė pajusti prancūzų ir skandinavų mėgstamo Sriubos teatro atmosferą. Tai klubo ar restorano aplinkoje vaidinamos valandos trukmės komedijos už stalelių jaukiai įsitaisiusiems žiūrovams.

„Šeimos patarėjas“ – trečiadienį, 20 val., o „Brendžio trims!“ – ketvirtadienį, 20 val. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius