Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 08

#KnygųKalėdos: pasidalinkite savo mėgstamiausios knygos nuotrauka

Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Knygų Kalėdos“ įpusėjo penktą kelionę per Lietuvą. 15min jungiasi prie šios iniciatyvos ir kviečia kartu dalintis skaitymo džiaugsmu.
Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.
Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Pasak Prezidentės, akcija „Knygų Kalėdos“ per penkerius metus tapo knygų bičiulius visoje šalyje suburiančiu judėjimu. „Tai rodo, kad knyga išlieka didele vertybe. Ji sujungia žmones, moko suprasti ir atjausti. Knyga padeda mažinti socialinę atskirtį, todėl, pasitikdami Kalėdas, skaitykime, bendraukime ir dalinkimės knygomis su tais, kuriems jų labai trūksta“, – teigia Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Ši, jubiliejinė, akcija pristato naują iniciatyvą – „Knygų Kalėdų“ savanoriai. Šalies bibliotekos kviečia visus skaityti mėgstančius žmones tapti savanoriais ir su knyga keliauti į vaikų ir senelių globos namus, dienos centrus, šeimynas.

15min prisideda prie Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotos akcijos „Knygų Kalėdos“. Prisijunkite ir jūs!...

Posted by 15min.lt on 2015 m. gruodžio 8 d.

Jungdamiesi prie šios akcijos, skatiname skaitytojus dalintis ne tik knygomis, bet ir savo mylimiausios knygos nuotraukomis. Nusifotografuokite kartu su knyga (galite nufotografuoti ir ją vieną) ir pasidalinkite šia nuotrauka socialiniuose tinkluose „Facebook“ arba „Instagram“ žymėdami #KnygųKalėdos. Nepamirškite trumpai parašyti, kodėl minėta knyga jums svarbi.

Mylimiausios knygos nuotrauką galite atsiųsti ir el. paštu knygukaledos@15min.lt – visos akcijos nuotraukos suguls į nuotraukų galeriją. O trijų nuotraukų autorius apdovanosime knygų rinkiniais bei specialiu prizu – Lietuvos Respublikos Konstitucija su Prezidentės Dalios Grybauskaitės parašu bei parkeriu.

Nuotraukomis dalinkitės iki gruodžio 22 d., o laimėtojus paskelbsime gruodžio 23 d. 

Dovanas konkursui įsteigė leidyklos „Nieko rimto“, „Alma littera“,  knygynas „Humanitas“.

Daugiau informacijos apie akciją „Knygų Kalėdos“ ir rekomenduojamų knygų sąrašą rasite www.knygukaledos.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius