-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 03

Koncertas, skirtas trims progoms

Lapkričio 4-ąją dieną klaipėdiečių grupei „Flaer“ sukaks penkeri metai. Ta proga uostamiesčio muzikantai įrašė naujausių dainų albumą „LLD 692“. Tačiau jo pristatymo turas taps ir atsisveikinimu su gerbėjais – grupė ketina išsiskirstyti.
Koncertai, į kuriuos kviečia grupė „Flaer“, skirti kolektyvo 5 metų sukakčiai, naujo albumo pristatymui, tačiau taip pat tai – ir atsisveikinimo turas.
Koncertai, į kuriuos kviečia grupė „Flaer“, skirti kolektyvo 5 metų sukakčiai, naujo albumo pristatymui, tačiau taip pat tai – ir atsisveikinimo turas. / Grupės archyvo nuotr.
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Pasak muzikantų, albumas „LLD 692“ išskirtinis: visos jame esančios dainos parašytos važiuojant iš koncertų ir į koncertus automobilyje. Be to, albumas gyvai įrašytas per rekordiškai trumpą laiką – aštuonias valandas. Dainas grupė žada sunumeruoti kilometrais, pagal tai, kur vykstant jos buvo sukurtos.

2005-aisiais į pirmąją repeticiją susirinkę grupės „Flaer“ nariai yra išleidę albumus „Eurovizija“ ir „Savaitė“. „LLD 692“ - trečiasis. Paklausti, kodėl ką tik naują albumą gerbėjams pateikę, nusprendė išsiskirsyti, muzikantai nebuvo kalbūs.

„Atsisveikinsime su daugybe klaustukų, kylančių šiuo metu grupės gyvenime“, – pasakojo grupės vokalistas Adomas Stančikas.

Atsisveikinimo turo metu „Flaer“ ketina surengti mažiausiai šešis koncertus Kaune, Klaipėdoje, Vilniuje, Šiauliuose, taip pat dviejuose Latvijos miestuose – Liepojoje ir Rygoje.

Kaune „Flaer“ gerbėjų lauks lapkričio 5 dieną, 21 val., kavinėje „Punto Pizza“. Įsigyti bilietus bus galima koncerto vietoje, likus valandai iki renginio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius