Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 14

Koncertu klaipėdiečius kvietė būti tolerantiškais (nuotraukos)

Uostamiestyje penktadienio vakarą surengta Tolerancijos šventė. Prie burlaivio „Meridianas“ koncertas – socialinė akcija vyko asociacijos „Pozityvus gyvenimas“ iniciatyva. Ši organizacija vienija gyvenančiuosius su ŽIV/AIDS. Klaipėdoje šiuo virusu užsikrėtusių žmonių gyvena daugiausiai Lietuvoje.
Raudonasis kryžius skleidė naudingą informaciją apie ŽIV ir AIDS.
Raudonasis kryžius skleidė naudingą informaciją apie ŽIV ir AIDS. / J.Andriejauskaitės nuotr.
Temos: 2 AIDS ŽIV

Renginyje be atlygio sutiko dalyvauti ir pakviesti atlikėjai, kai kurie iš jų su asociacijos nariais kartu įrašė ir atliko dainas. Vienas jų – Česlovas Gabalis. Ant scenos pasirodė ir grupė „Širdelės", keletą dainų atliko ir renginį vedęs Mino bei kiti atlikėjai ir grupės. Renginį užbaigė didžėjus iš Austrijos.

Šiuo renginiu siekta pakurstyti žmonių toleranciją sergantiems neišgydoma liga. Kaip teigia organizatoriai, norėtųsi, kad tolerancija visuomenėje nebūtų deficitas. Viliamasi, kad tolerancijos virusu pavyko užkrėsti bent jau ne itin gausų į koncertą atvykusių klaipėdiečių būrį.

Renginio metu Raudonojo kryžiaus organizacijos atstovai šventės dalyviams skleidė žinias apie ŽIV ir AIDS. Į koncertą atvykusiems klaipėdiečiams buvo dalijamos skrajutės, su informacine medžiaga, kaip nuo šios ligos apsisaugoti. Dovanoti ir atšvaitai su anglišku užrašu „Aš esu tolerantiškas“, taip pat prezervatyvai, kompaktiniai diskai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius