-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 05

Krašto apsaugos ministerija apgailestauja dėl šarvuočio panaudojimo Artūro Zuoko akcijai ir vadina tai politine reklama

Artūro Zuoko akcija, kai šarvuočiu jis sostinės centre pervažiavo neleistinoje vietoje pastatytą „Mercedes“ automobilį, sulaukė ne tik įvairių nuomonių ir dėmesio visame pasaulyje, bet ir Krašto apsaugos ministerijos (KAM) apgailestavimo, kad jis buvo panaudotas politinei reklamai.
Vaizdo klipo ištrauka
Vaizdo klipo ištrauka / Nuotr. iš „YouTube“

KAM išplatino pranešimą spaudai, kuriame „apgailestauja, kad Karo muziejaus šarvuotis BTR 60PB buvo panaudotas politinei reklamai“. „Pagal susitarimą su UAB „Baltijos filmų paslaugos“ ir VšĮ „Jono Meko fondas“, šarvuotis turėjo būti panaudotas Švedijos televizijos TV6 laidos epizodui apie netradicinę kovą su neleistinose vietose statomais automobiliais Vilniaus mieste sukurti. Apie politiko dalyvavimą reportažo kūrime Krašto apsaugos ministerija nebuvo informuota“, – rašoma pranešime spaudai.

KAM atstovai teigia, kad  šarvuotis BTR 60PB yra Vytauto Didžiojo karo muziejaus eksponatas. Jis yra eksponuojamas Karo muziejaus Karo technikos ir transporto skyriuje Vilniuje. Ratinių šarvuočių BTR 60PB Lietuvos kariuomenė nebenaudoja.

Gedimino prospekte šarvuočiu pervažiavęs automobilį A.Zuokas tapo populiarus tarp daugelio pasaulio šalių internautų, pateko į pirmuosius didžiausių spaudos leidinių puslapius, šmėžavo populiariausių televizijos kanalų žinių reportažuose.

Tuo tarpu 15min.lt kalbinti viešųjų ryšių specialistai buvo vieningi – norint išgarsėti, priemonės pasirinktos išties tinkamos. Tačiau jeigu tikslas yra Kelių eismo taisyklių pažeidimų prevencija,  šios akcijos rezultatus reikėtų vertinti kur kas prasčiau.

VIDEO: A.Zuokas važiuoja tankete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius