Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2011 06 20

Krepšinio aistruoliams – nusivylimo kartėlis

Žūtbūt siekdamas patekti nors į vienerias būsimo Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes, klaipėdietis Tomas Navardauskas su šeima gerokai nusivylė: pasinaudojęs vieno prekybos tinklo akcija, vyras gavo tris bilietus skirtingose eilėse.
.Navardauskas neprarado vilties pasikeisti bilietus ir per varžybas sėdėti šalia šeimos ir draugų.
T.Navardauskas neprarado vilties pasikeisti bilietus ir per varžybas sėdėti šalia šeimos ir draugų. / Irmos Ozturhan/15min.lt nuotr.

„Tikiuosi, kad ši informacija padės kitiems susimąstyti ir išvengti nereikalingo vargo ieškant tiesos, kurios nepavyko rasti“, – nusivylęs „15min“ rašė krepšinio sirgalius T.Navardauskas. Jis, kaip ir nemaža dalis krepšinio gerbėjų, tapo „fan klubo“ nariu ir tik prasidėjus bilietų prekybai į „Eurobasket 2011“ varžybas bandė įsigyti bilietus į Lietuvos rinktinės rungtynes Panevėžyje, tačiau nepavyko jų gauti.

Skirtingos eilės

Klaipėdietis vylėsi nusipirkti bilietus į Klaipėdoje, jo teigimu, didelio susidomėjimo nesulaukusių rinktinių rungtynes ir naujojoje arenoje pamatyti Europos krepšinio čempionato kovas. Tačiau neseniai jis išvydo informaciją, kad nebėra bilietų ir į rungtynes Klaipėdoje.

„Kilo klausimas, kaip taip gali būti, juk visi reiškia nepasitenkinimą tokia grupe Klaipėdoje ir niekas neskubėjo pirkti bilietų“, – nesuprato krepšinio aistruolis. Tačiau, kaip sakė klaipėdietis, netrukus išlindo yla iš maišo: įvairiomis akcijomis krepšinio gerbėjus pradžiugino didieji čempionato rėmėjai „Švyturys“, „Statoil“ ir „Iki“. Praėjusią savaitę T.Navardauskas, sukaupęs reikiamą taškų kiekį „Iki“ premija“ kortelėje, nusprendė įsigyti 3 bilietus į Klaipėdoje vyksiančias rungtynes už pusę kainos.

„Pasirinkome dieną, kai žais Rusija su Slovėnija. Kasininkė atspausdino tris čekius su unikaliais kodais, kuriuos reikia įvesti prisijungus per „Iki“ sistemą ir bus galima atsispausdinti bilietus. Tačiau suvedus tuos kodus ištiko šokas – visi trys bilietai buvo skirtingose eilėse“, – stebėjosi pirkėjas. „Iki“ parduotuvėje, kurioje pirko bilietus, T.Navardauskui buvo pasakyta, kad niekuo padėti negalima. Vėliau jam, susisiekus telefonu su „Iki“ atstovais, buvo paaiškinta, kad konkrečią vietą bilietų pirkimo momentu parenka automatinė sistema. „Taip išeina, kad perkant du ir daugiau bilietų jie bus išmėtyti bet kaip“, – per vėlai susiprato klaipėdietis.

Žadėjo padėti

Parduotuvių tinklo „Iki“ atstovas spaudai Valdas Lopeta sakė žinąs šią problemą ir ją jau imta taisyti. „Esame gavę kelis klausimus iš pirkėjų, ar būtų galima bilietus gauti vienoje vietoje arba bent jau šalia. Situacija yra sprendžiama, sistema tobulinama“, – tikino „Iki“ atstovas.

Jo teigimu, su pirkėjais, kurie jau įsigijo bilietus ir norėtų pakeisti vietą, problema bus sprendžiama individualiai. To pageidaujantys, turi skambinti „Iki“ infolinijos telefonu. „Kai tik galėsime, pasistengsime tą problemą išspręsti. Manome, kad jau per kelias dienas tokių bėdų nebebus“, – tvirtino V.Lopeta.

Skundų iš krepšinio aistruolių patvirtino sulaukusi ir „Eurobasket 2011“ bilietų pardavimo grupės vadovė Dovilė Lukavičiūtė. Jos teigimu, tik su prekybos tinklu „Iki“ pasitaikė nesklandumų, kadangi jie patys ėmėsi administruoti bilietų platinimą. „Rėmėjams buvo skirta bilietų kvota – apie 10 proc. bilietų, jie juos privalėjo išsipirkti, o bilietais disponuoja kaip tinkami. Su kitais rėmėjais problemų nebuvo, bilietų pardavimas vyko per „Tiketos“ tinklą“, – pasakojo D.Lukavičiūtė. Ji patvirtino, jog bilietų resursai į Klaipėdoje vyksiančias varžybas išties buvo išsekę, tačiau dalis „sugrįžo“ iš rėmėjų, tad sistema šiek tiek papildyta.

„Bilietų kainos lygiai tokios pat, kokios ir buvo: nuo 89 iki 209 Lt pirmojo etapo varžyboms. Klaipėdoje ir Šiauliuose bilietai brango iki 249 Lt, kadangi jų beveik nebuvo likę, tačiau varžyboms Klaipėdoje bilietų jau turėtų būti“, – sirgalius guodė D.Lukavičiūtė. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius