Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 02

Kretingoje išrinkto Seimo nario vietos politikai neprisišaukia į savivaldybės tarybos posėdį

Kretingoje išrinktą Seimo narį konservatorių Vaidotą Bacevičių dalyvauti savivaldybės tarybos posėdžiuose kvietę, bet jo taip ir nesulaukę rajono politikai vietos laikraštyje išspausdino atvirą laišką.
V.Bacevičius
V.Bacevičius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Po jo tekstu pasirašė įvairių frakcijų atstovai, o parlamentaras kretingiškius kaltina politikavimu, rašo „Lietuvos žinios“.

„Klausimų, kuriems išspręsti reikia jo pagalbos, esama daug – lėšų paieškos pradėtai statyti bibliotekai, Klaipėdos gatvės remontui užbaigti, Petrikaičių kapinėms įrengti. Seimo narį kvietėme įvairiais būdais: ir per merą, ir laiškus rašėme, tačiau parlamentaro kadencija įpusėjo, o jis pats nė sykio nepasirodė. Todėl parašėme atvirą laišką. Gal V.Bacevičius bent dabar išgirs mūsų kvietimą?“ – svarstė Kretingos tarybos narys socialdemokratas Povilas Turauskis.

Pats V.Bacevičius sakė dalyvavęs rugsėjo 1–osios šventėje Darbėnuose, o Kretingos rajone dirbantis nuo praėjusio ketvirtadienio.

„Todėl kaltinimai, esą man nerūpi Kretinga ir kretingiškiai – laužti iš piršto. Manau, tas rajono politikų atviras laiškas yra prasidėjusios savivaldos rinkimų kampanijos pradžia. Rajono problemos man puikiai žinomos, jas sprendžiu su meru Juozu Mažeika, kai šis atvyksta į Vilnių. O rajono tarybos posėdžiuose dalyvauja mano padėjėja, nes pats tuo metu turiu būti plenariniuose posėdžiuose“, – sakė Seimo narys.

Vilniuje gyvenantis politikas pabrėžė, kad pagal Konstituciją negali kištis į savivaldos reikalus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius