Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 02

Kretingos stotis keliautojų nešildo

Kretingos autobusų stotyje keliautojai vis blaškomi iš vietos į vietą: neseniai žmonės turėjo glaustis kioskelyje, dabar nuo vėjų saugo gretimame gyvenamajame name išnuomotos patalpos, kur neseniai buvo „kebabinė“.
Kretingos autobusų stotis keliautojų nešildo.
Kretingos autobusų stotis keliautojų nešildo. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

„Kioskelis nuo šalčio ir lietaus nepriglaudė nei kretingiškių, nei kitų miestų gyventojų, buvusioje kebabinėje taip pat stinga gerų sąlygų keleiviams – laukiamajame vos kelios kėdės, langus atstoja plėvelė, o apie tualetą ir šilumą galima tik pasvajoti“, – „15min“ guodėsi keturios studentės, dažnai keliaujančios iš Kretingos autobusų stoties.

Senasis stoties pastatas, buvęs jau avarinės būklės, nugriautas 2006 m. Nuo to laiko kasa veikė vis kitur, o keleiviai buvo priversti šalti.

Kretingos meras Juozas Mažeika teigė, jog savivaldybė, nugriovusi senąjį pastatą, naująsias patalpas vis išsinuomodavo. Stotį pati pasistatyti Kretinga nepajėgi.

„Senoji stotis buvo nuo sovietmečio likęs monstras. Nebuvo tikslinga nei remontuoti, nei renovuoti. Planuojame statyti naują stotį – esame pasirinkę Skuodo pavyzdį, kai statinį pastatė privati įmonė, dalį patalpų skirtume komercinei veiklai. Radome investuotoją, pasirašėme sutartį, tačiau iškilo klausimų dėl investuotojo finansinių galimybių“, – teigė Kretingos meras.

Planuota, kad Kretingos stoties statybos prasidės dar šiais metais, tačiau dėl lėšų trūkumo statybos nukeltos į kitus metus. Todėl ir šią žiemą Kretingos autobusais keliaujantiems žmonėms teks pakentėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius