Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 06

Kurie Kauno miesto tarybos nariai pernai aktyviai dalyvavo posėdžiuose?

Kaip skelbia Kauno miesto savivaldybė, 2010 metais dauguma miesto tarybos narių aktyviai dalyvavo tarybos, kolegijos, komisijų ir komitetų posėdžiuose.
Nors klausimas dėl išmokų mažinimo taryboje sukėlė daug diskusijų, galiausiai šį sprendimą politikai priėmė pakankamai vieningai.
Kauno miesto savivaldybės tarybos posėdis. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Iš viso tik po tris tarybos, kolegijos, komitetų ar komisijos posėdžius praleido Loreta Kudarienė, Antanina Medviedevienė ir Rimutė Prievelienė. Tarybos narė R.Prievelienė į vieną komiteto posėdį neatvyko dėl pateisinamos priežasties.

Per metus didžiojoje savivaldybės salėje įvyko 19 tarybos posėdžių. Nė vieno posėdžio nepraleido net 13 miesto politikų. Už posėdžių lankymą dešimtukus galima parašyti Raimundui Kaminskui, Birutei Krapauskienei, Kęstučiui Kriščiūnui, Loretai Kudarienei, Andriui Kupčinskui, Algimantui Kurlavičiui, Antaninai Medviedevienei, Rimantui Mikaičiui, Arvydui Padegimui, Marijui Panceriui, Onai Nijolei Rudgalvienei, Gintarei Skaistei ir Gediminui Žukauskui.

Po vieną posėdį per praleido 8 tarybos nariai, o po 2 posėdžius – 5 nariai.

Daugiausia, 12, tarybos posėdžių praleido Rytis Šatkauskas, į 11 posėdžių neatvyko Tautvydas Barštys. Pastarasis anksčiau yra pareiškęs, ketinantis palikti Kauno miesto tarybą.

Tarybos kolegijos nariai praėjusiais metais rinkosi 20 kartų. Visuose kolegijos posėdžiuose dalyvavo L.Kudarienė ir R.Mikaitis. Po vieną posėdį praleido R.Kaminskas, K.Kriščiūnas ir A.Mileika. Meras A.Kupčinskas per metus nedalyvavo trijuose posėdžiuose.

2009 metais visuose komitetų posėdžiuose dalyvavo L.Kudarienė, A.Mileika ir G.Žukauskas. Daugiausiai komitetų posėdžių praleido T.Barštys, kuris iš 34 vykusių posėdžių dalyvavo tik dviejuose. Tiesa, reikėtų priminti, kad skirtingi tarybos komitetai surengė nevienodą skaičių posėdžių.

Aktyviausi komisijų posėdžių dalyviai 2010 metais buvo G.Budnikas, L.Kekienė, J.Koryzna, B.Krapauskienė, A.Padegimas, R.Prievelienė, V.Povilonis, O.N.Rudgalvienė ir V.Vasilenko.

Nepažangiausi komisijų nariai buvo Stasys Buškevičius ir R.Kaminskas. Jie praleido po 13 posėdžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius