Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 21

L.Graužinienė: tarp energetikos viceministrų neliks ir Ž.Juodkienės

Darbo partijos vadovė ir Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė pirmadienį patvirtino, kad partijos deleguota Žydrūnė Juodkienė nedirbs energetikos viceministre.
Loreta Graužinienė
Loreta Graužinienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nedeleguosime, nes ji pati pasirinko kitą darbą, kito profilio“, – po valdančiųjų Politinės tarybos posėdžio pranešė L.Graužinienė.

„Mes ieškome kandidato, nes turiu pasakyti, ne taip lengva rasti žmogų, kompetetingą energetikos srityje, kuris nebūtų dirbęs ir susijęs su energetika. Turime sudėtingą užduotį, bet mes jau kandidatų turime“, – pridūrė Seimo vadovė.

L.Graužinienė nekomentavo žemės ūkio viceministrų „darbiečių“ Živilės Pinskuvienės bei Mindaugo Kuklieriaus galimybių toliau eiti pareigas.

„Yra paskirta nauja ministrė, ji susipažįsta su ministerija ir pati rinksis viceministrus, kuriuos derins su partija ir premjeru“, – teigė L.Graužinienė.

Ž.Juodkienė yra dirbusi su koncerno „Icor“ susijusiose bendrovėse „Vilniaus energija“ ir „Litesko“. Koncerno veiklą ne kartą yra kritikavusi prezidentė Dalia Grybauskaitė – anot jos, korupciniai sandoriai driekiasi nuo statytinių Energetikos ir Aplinkos ministerijose, savivaldybėse iki daugiabučių namų bendrijų. Pasak prezidentės, kai kuriuose šalies regionuose šilumos tiekėjus valdo ne savivaldybės, o „šilumos oligarchai“, diktuojantys sąlygas vietos valdžiai ir gyventojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius