Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 24

L.Andrikienė neis į prezidento rinkimus

Europarlamentarė konservatorė Laima Andrikienė išplatintame pareiškime teigia nedalyvausianti prezidento rinkimuose. Vytautas Landsbergis sako, kad šis politikės sprendimas nereiškia, kad jis eis į rinkimus.
L.Andrikienė
L.Andrikienė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Europarlamentarė konservatorė Laima Andrikienė išplatintame pareiškime teigia nedalyvausianti prezidento rinkimuose. Pareiškime ji rašo, kad viliasi, jog į prezidento rinkimus eis V.Landsbergis. 

„Saugodama partijos vienybę ir vildamasi, kad V.Landsbergis garbingai ir iki galo rungsis prezidento rinkimuose, atstovaudamas centro dešinei ir mūsų vertybėms, aš apsisprendžiau nedalyvauti rinkimuose, – skelbia ji pareiškime. – Dar kartą dėkoju mane remiantiems Lietuvos žmonėms – partiniams ir nepartiniams, jauniems ir vyresniems – už paramos laiškus, pasitikėjimą, bendrą darbą.“

Tuo tarpu V.Landsbergis naujienų portalui 15min.lt sakė kol kas neapsisprendęs, ar eis į rinkimus. Jis teigė dar pasiliekąs sau laiko pagalvoti. L.Andrikienės sprendimas jo nuomonės apie rinkimus kol kas nepakeitė. „Mes savo pizicijų nederiname“, – naujienų portalui 15min.lt sakė europarlamentaras.

Anksčiau V.Landsbergis yra sakęs, kad kandidatuos, jeigu į eis tokie kitų partijų atstovai kaip Arūnas Valinskas, Algirdas Brazauskas, daug kas priklauso ir nuo L.Andrikienės sprendimo. A.Valinskas jau paskelbė, kad balotiruosis į prezidentus, dabar paaiškėjo ir L.Andrikienės sprendimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius