Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 17

L.Dinius gelbėja Lietuvą, tačiau nesugeba baigti mokslų

Buvęs šoumeno Arūno Valinsko bendražygis, frakcijos „Viena Lietuva“ seniūnas Laimontas Dinius Lietuvai pristatė ekonomikos gelbėjimo planą. Tačiau jo paties verslas Šiauliuose žlugo, politikas niekaip nesugeba įgyti aukštojo mokslo diplomo.
Laimontas Dinius
Laimontas Dinius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

LNK žinios atskleidė, kad šį rudenį Seimo narys vėl pradėjo studijuoti Šiaulių universitete. Pranešama, kad parlamentaras nusprendė neakivaizdžiai studijuoti viešąjį administravimą.

L.Dinius yra baigęs K.Didžiulio politechnikumą Šiauliuose, čia įgijęs autošaltkalvio specialybę. Dar jaunystėje L.Dinius buvo įstojęs į Vilniaus konservatoriją, Maskvos M.Lomonosovo universitetą, bet jų nebaigė. Šiaulių universitetą parlamentaras šturmuoja jau trečią kartą per aštuonerius metus. Du kartus iš pirmojo kurso buvo išmestas už nepažangumą.Šiaulių universitetą parlamentaras šturmuoja jau trečią kartą per aštuonerius metus.

„Galvoju, kad jis turi nepaprastai daug veiklos ir tiesiog nesusikaupia. Kita veikla galbūt įdomesnė. Tai yra ir verslas, ir politika. Turbūt studijoms nelieka laiko“,– sakė Šiaulių universiteto socialinių mokslų fakulteto dekanė Liongina Juozaitienė.

Kaip politikui sekasi mokslai, L. Dinius nesileido į kalbas – LNK žurnalistei pasiūlė dalyvauti spaudos konferencijose, o ne „iš už pakampės“ uždavinėti klausimus.

L.Dinių teisinantys partiečiai sako, kad tokius pasiūlymas kuria ne vienas žmogus, o visa darbo grupė. Todėl dėl Lietuvos ateities (jei opozicinis planas būtų priimtas)  rinkėjams nėra ko bijoti, nes L.Diniaus išsilavinimas, neva, nėra svarbiausias dalykas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius